Hudpleierens anbefalinger for sliten vinterhud

Vinteren kan være tøff for huden. Vi utsettes for kulde og tørrere klima, noe som setter spor og gjør at vi kan føle oss gustne og grå i huden. I det øvre hudlaget reduseres fuktigheten og vi får tørrere hud. De færreste endrer sine hudpleierutiner ved de ulike årstidene, det er ikke sikkert du trenger å bytte ut alle produktene, men kanskje en oppdatering vil være fordelaktig.Hos noen kan det bli tendenser til rødhet og flassing. Det er viktig å tilføre fukt og fettstoffer, men det er viktig at de har høy kvalitet slik at du får en effekt av disse. Spesielt viktig er det å vite at huden fort strippes for essensielle fettsyrer ved å bruke feil rens.

Her er noen av våre #favorittprodukter:

Fra USA’s største medisinske hudpleieserie #PCA skin anbefaler vi Creamy Cleanser. Den passer alle hudtyper og etterlater huden myk og mettet av fukt og næring. I tillegg vil det gi en stor effekt å innføre Hydrating Serum. Den kan brukes dag og natt og booster hudens fuktighets nivå. Den gir også veldig god effekt på eksem og irriterte hudtilstander. Er du en av de som sliter med sprengte blodkar eller rødhet i huden vil Anti-Redness Serum lindre og styrke huden. Silkcoat Balm bruker du enkelt og greit dag og natt og den tilfører også maksimalt med fukt. Vi har også en nyhet fra serien, Ideal Complex Restorative Eye Cream som i løpet av bare en uke vil gi synlige forbedringer på hele øyenpartiet. Denne kremen har allerde blitt en stor suksess i USA på grunn av de utrolige resultatene.

#Decléor er en serie bygget på konsentrerte aromatiske essenser. Seriens suksess er basert på kundenes tilfredshet og anbefales for alle som ønsker en naturlig hudpleieserie. Her vil vi trekke frem nykommeren Nutridivine Ultra Cocooning Cream  for maksimal næring og beskyttelse. Bruk den gjerne dag og natt. Har du ekstra tørr hud kan vi anbefale å smette inn Neroli Essential Night Balm som effektivt heler ulike typer sår og irritert hud og såre lepper.

Fra #glo·therapeutics må vi trekke frem Barrier Balm, som er ekstremt fuktighetsgivende og gir umiddelbar lindring for ekstra #tørr eller sprukken hud. Den er også anbefalt for eksemhud. Kan også benyttes dag og natt. I tillegg kan du benytte Soothing Gel Mask etter behov.

#Dermalogica‘s klassiker Barrier Repair  legger seg som en beskyttelse mellom huden og omgivelsene og styrker hudens barrierefunksjon.

Det er fort gjort å glemme av leppene. De er svært utsatt for kulde og tørr luft. Du bør huske på å benytte makeup med rikelig næring. Unngå produkter med petroleum eller mineralolje, de gjør vondt værre. Sats heller på en lipgloss, og er det riktig ille er det hjelp å få hos PCA skin’s Peptide Lip Therapy eller av glo·therapeutics Lip Revival.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *