Ny sensitiv serie fra Elizabeth Arden PRO

Endelig har vi fått in den nye sensitive serien fra Elizabeth Arden PRO!

Jeg, Ida hudterapeut på essens dagspa, har prøvd ut kremen Sensitive Skin Sos Complex og serumet Sensitive Age Defying Treatment. Begge har en deilig kremkonsistent som trekker godt inn i huden. Produktene blir ikke liggende som et tykt lag som andre barrierkremer kan gjøre. Tilbakemeldingen fra kundene har blant annet vært at en kunde opplevde at hun aldri hadde vart så lite rød i huden etter å ha brukt serum og kremen sammen. Generelt har tilbakemeldingen vært at man føler at det skjer noe med huden.

SOS-kremen kan brukes rett etter kjemiske peelinger, laser behandlinger og andre exfolierende behandlinger da den kan brukes på den mest sensitive og sarte huden. Den vil roe umiddelbart og rett og slett styrke hudbarrierefunksjonen.

I kabinett møter jeg kunder som er sensitive og rød i huden etter akne, har sprengte/utvidete blodkar og har dårlig hudbarriere. De forteller at de opplever huden som bestandig rød og tørr. Vanligvis liker jeg UltraCalming linjen fra Dermalogica for å roe ned en sensitiv hud, men serien fra Elizabeth Arden PRO er enda mer aktiv og dessuten anti ageing. Kombinasjonen mellom en sensitiv serie som fortsatt er anti age serie er uvanlig, og et godt tilskudd i hudpleiefamilien!

Dette er definitivt produkter jeg blir å fortsette å bruke på kunder i behandling, og også anbefale til mine aller mest sensitive kunder for hjemmebruk.

Hilsen Ida, hudterapeut på essens dagspa i Tromsø

 

 

Omtalte produkter

Elizabeth Arden PRO Try Me Kit – Sensitiv

 

 

 

 

Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin Basic Cleanser

 

 

 

 

 

Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin Age Defying Treatment

 

 

 

 

Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin SOS Complex

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *