50 år med Essens

– Bli med på reisen gjennom fem tiår med Essens

I år feirer vi 50 år! Essens består i dag av 19 ansatte. Behandlinger du kan velge blant varier fra topp til tå. Hovedfokuset vårt har alltid vært hele mennesket, og det vil det fortsette å være.

Essens er en av Norges ledende og største klinikker på medisinsk hudpleie og spabehandlinger. Vi begynte med injeksjonsbehandlinger som en av de første klinikkene i Norge, da med Dr. Stein Tveten som ansvarlig lege. Vi var også blant landets første dagspa da spa-avdelingen åpnet i 2000. Den lange fartstiden med medisinske behandlinger som injeksjoner, laser og kjemiske peelinger har gitt uvurderlig erfaring og kunnskap til våre terapeuter, og er mye av grunnlaget til vår suksess.

Vi har alltid vært på jakt etter spennende merker og kvalitetsprodukter. Vigdis reiste rundt i den store verden for å finne det mest eksklusive å ta med hjem til lille Tromsø. I dag finner du kundefavorittene fra en hel rekke merker både i vår butikk og på nettbutikken.

I 2024 vil vi ta deg med gjennom alle epokene vi har vært gjennom – vår historie og menneskene bak den. Vi lover spennende innhold og konkurranser – og selvfølgelig en heidundrende markering mot sommeren!