Adjø flisete negler!

Vad: Negleførstærkning på essens dagspa i Tromsø

Behandlingen i detalj: lettere manikyr, forstarkning med gele og akryl og kortare handmassage

Tid: 45 minut

Holdbarhet: Etter to-fire uker anbefales påfyll

Pris: 750 kr (fastkunderabatt på 15% kan å brukes innom 60 dager)

I midten av januar startede Agne her hos oss på Essens. Hon har tidligere jobbet på neglebarer og spa salongs og sedan ett år tillbake bor hun her i Tromsø.  Agne er veldi behageli og ler veldi mye, og nåe jeg syns er veldi arti er at hun gir meg en anledning til å øva på min engelsk då hun snakker litt norsk, mye lituaisk og så engelsk. I huvudsak var det ikke før å øve min engelsk som jeg var hos henne i dag. Det var før å førstærke nåe annat, nemlig mine negler.

Jeg har tidligere nevnt at jeg ikke er så veldig god til å ta hensyn til negler (i ett innlegg om de nye neglelakken). For meg er negler et verktøy, men dessverre er de ikke like starke som verktøy som ville bli inkjøpt på en bygghandel. Og spesielt under vinteren blir de veldi, veldi tørr og går lett av.

Alt det her er Agne forstås kjent med. Hun møter mange som meg, men også de som tar hand om sine nagler veldig nøye og fortsatt ender opp med samme problem; de fliser seg, de er sprø og de sprekker.

Så hva skall man gjøre med disse nagler? Jag sporte Agne og enligt henne finns to veger å ta. Førutom å bruke neglesolje. Neglesolje burde alle bruke var dag uansett. 

Den ena veien leder til hjemmebehandling då du under nåen uker bruker forstarkning.

Eller så har vi snarveien. Den tog jag. Negleforstærkning som appliseres på salong.

 

 

Her var mine nyfilede negler kl 10:08

Forarbete. Nagelband skall gi plass åt nagler.

 

Her er vi i gang med grunden som det sedan strøddes førstærkning på, og sedan var den in i lamphuset (som ikke er med på bilde)

Den omtalte negleoljen.

 

Agne og den allre beste delen av behandlingen, handmassage!

Mina negler kl 10:45! Redo for vaskning, snøskyffling og annat som i vanligt fall ville ha hindret dem fra å bli lenger. Og hvis jeg ønskat færge kunne jeg ha lagt gellack på hos Agne, eller vanlig nagellakk på hjemme!

 

Hilsen Anna, makeup artist

Leave a Comment