Annas favoritt: PCA skin Purifying Mask

Purifying mask er min absolutte favoritt som jeg prøver å bruke en gang per uke, men mer realistisk er nok å si at jeg blir å bruka den to ganger per måned. Det er min absolutt go to-produkt før å få huden klarere og jevnere og jeg syns at de ganger andre kommenterer min hud er dager etter denne. Kanskje før at den også får makeupen å sitte bedre? Uansett har det vart min ven i nød og lust de seneste 6 åren og jeg har ingen planer på å bytta den ut, til tross at jeg prøvet andre masker under veis. Jeg appliserer den på renset ansikt og lar den sitte alt fra 5 til 20 minutt og sen liker jeg å skylle den av i dusjen.

Det er også den produkt jeg liker å låne ut til mine guttevenner (som til vanlig ikke er interessert i hudpleie) når deres hud kriser. Det er ju å litt godt når også de som ikke er interessert i hudpleie blir hjelpa utav det (les: overbevist om dess effekt) 🙂

I videoen forteller Beate om produktet, og for denne video fikk jeg æraen å sminka hennes nydelige ansikt. Jeg er alltid så nysgjerrig på hvilke produkter som brukes når andra gjør filmjobb, så i dette innlegg kan dere som er interessert lese om hva vi brukte.

 

Hilsen Anna, makeup artist essens dagspa

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *