Avfallstoffer og detox

Tape-Measure-Woman

 

AVFALLSSTOFFER

 

Uten unntak, alle i vesten har i dag mellom 300- 500 kjente giftstoffer i kroppen. Disse var ikke eksisterende før 1940. Siden da har den kjemiske revolusjonen fortsatt, uten hensyn til langtidseffekten kjemikalene ville ha på livskvaliteten eller miljøet.
Mange av oss kommer oss gjennom dagen med klager om varierende lidelser og smerter i ledd, allergier, utslett og utbrudd, ryggsmerter, dårlig ånde, dårlig kroppslukt, depresjon, humørsvingninger, dårlig konsentrasjonsevne, lite energi, svimmelhet, belegg på tungen, regelmessige hodepiner/migrene og stadige forkjølelser og infeksjoner mm.
Ofte får infeksjoner og virus skylden for lidelsene våre. Men de fleste bunner i et overskudd av avfallstoffer.

Avfallstoffer frigjøres fra kroppen gjennom leveren, nyrene, lymfesystemet, tarmen, lungene og huden vår. Når avfallstoffene akkumuleres i systemet vårt utsetter det de andre organer for et ekstremt stress for å kvitte seg med dem.

Med stadig økning av avfallstoffer vil leveren, nyrene og andre organer jobber dårligere og svikte og dermed forårsake et svakere immunsystem. De endokrine kjertler vil ikke lengre gi den riktige mengden hormoner ut til blodet, metabolismen går saktere og gir et gjestfritt miljø for sykdommer og vektøkning.
Lite kjent er det at avfallsstoffer ikke veier noen ting, men de tar opp plass og jo mer avfallstoffer du har i kroppen jo større blir fettcellene for å kunne lagre de.
Vi lever i en forurenset verden med substanser som er farlige og som skaper en irriterende effekt i kroppen. Avfallstoffer er over alt og kroppen absorberer disse gjennom sitt største levende organ (huden) og gjennom luft- og matveien. Denne overeksponeringen av avfallstoffer kan påvirke kroppens normale funksjoner.
Når vi i tillegg legger til alt vi får i oss av ferdigmat er resultatet at vi har aldri vært mer eksponert for avfallstoffer, og vi har aldri hatt bedre grunner for å hjelpe kroppen til å rense seg og jobbe bedre.

Forskning viser at utgiftene i helsevesenet øker og det samme gjør utskrivningen av resepter (bare i Australia har disse økt fra 180 millioner i 1996 til 262 millioner i 2008). Dette representerer en økning på 46 %. I denne perioden akkumulerte påvirkningen av avfallstoffene.

En regelmessig avgiftningsrutine koster ikke mye, og man kan forebygge mange sykdommer.
Noen kilder til avfallstoffer:
 Vann som inneholder tungmetaller, kjemiske substanser fra jord – og landbruk, klor. Absorberes gjennom inntak og     huden.
 Ferdigmat inneholder pestisider, syntetiske tilsetningsstoffer, antibiotika og hormoner i kjøtt
 Elektromagnetisk forurensning fra objekter som befinner seg i en hver husholdning
 En uendelig liste av sjampo, hårspray, kremer, deodoranter, luftfriskere, vaskemidler osv.
 Mange E-stoffer og aromastoffer i mat og drikke
 Kullsyre
 Medisiner
 Tobakk
 Alkohol
Listen kunne fortsatt i det uendelige.. Dette er de mest åpenbare kilder til avfallsstoffer. Mange av de tidligere nevnte lidelser kommer av at avfallsstoffer blir raskere tatt opp av kroppen enn de blir transportert ut og eliminert og samler seg opp i ulike deler i kroppen.
En detox er en enkel og ufarlig måte å hjelpe kroppen til å hjelpe seg selv. Du vil få mer overskudd, energi, klarere hud, puste lettere, føle deg mer fornøyd og sunnere. Irriterende problemer som allergier, utslett, eksemer med mer kan forsvinne fullstendig og du vil oppdage hvordan det er å føle seg sunn igjen. Universal Contour Wrap © er den eneste vitenskapelig dokumenterte avgiftningsbehandling på markedet. Den har blitt grundig testet og dokumentert av Universitetet i Westminster. Behandlingen utføres av sertifiserte terapeuter og er tilgjengelig i over 50 klinikker fordelt over hele landet. Det utføres hvert år over 5000 behandlinger bare i Norge.

Leave a Comment