BarePro, ny makeup fra bareMinerals

Mars måned har vart en måned med veldig mye nytt i butikken. Makeupprodukter, kroppsprodukter, makeupverktøy, skjeggprodukter, solbriller, hårstrikker… Ja det har vært veldig artig å åpne leveransene denne måneden.

En av tingen som kom var baseprodukter fra BareMinerals i en serie de kaller BarePro. Jeg prøvde ut det pressede foundationpudderet, solpudderet, highlighteren og den nye kosten som heter core coverage.

De produktene jeg prøvde ut, foundation i Dawn 02, solpudder i Light og highlighter i Medium

Hva jeg syntes

Jeg syntes at foundationen satt godt på meg som er kombinert, og at den giftet seg veldig fint med min hud. Det var nok dekkevne til hverdags og jeg fikk en fin glød.  Når det gjelder nyansen så var jeg ikke den lyseste denne gang, og valgte nr 02. Det overrasket meg som er en soft porcealain brukere når det kommer til mineralpuddret fra Laura Mercier. Jeg er veldig glad for at de har valgt å lage mange nyanser fra lyst til mørkt i denne serien.

Solpudderet ga en fin glød og hadde en fin nyanse, der brukte jeg light. Highlighteren ville jeg absolutt anbefalle til de som fått litt mer farge en meg då den har en fin kombinasjon av skimmer og små glitterkorn.

Alt i ett er det veldig finmalte produkter som legger seg veldig tynt og fint på huden.

The whole crew

Hvem jeg blir å anbefale disse til

Foundationen blir jeg uten tvil å anbefale de som er kombinert til oljete i huden og vil ha en lett dekk evne. Den som er ute etter no makeup-makeup burde virkelig teste disse ut. Takket være for at de har laget mange ulike nyanser, er det veldig mange ulike hudtoner som kan bruke disse.

Den som liker sunkiss fra gloMinerals, eller matte radiance fra Laura Mercier blir nok å like dette solpudderet da det gir fint med glød samtidig som den gir farge.

Highlighteren hadde jeg anbefalt til deg som vil ha et fint perlemorskimmer og ikke bruker de aller lyseste foundations, er du også veldig lys da hadde jeg anbefalt for eksempel highlight 01 fra Laura Mercier.

 

Pris

bareMinerals Core Coverage Brush 429 kr

bareMinerals BarePRO Perfomance Wear Powder Foundation 449 kr

bareMinerals Invisible Bronze Powder Bronzer 139 kr

bareMinerals Invisible Glow Highlighter 439 kr

 

bareMinerals prøver ikke på dyr

Les mer på deres Frequently Asked Questions

 

Hilsen Anna, makeup artist på essens dagspa i Tromsø

Leave a Comment