Hvorfor er C-vitamin i hudpleie så viktig?

C-vitamin serum anbefaler jeg på det varmeste til deg som ønsker forebyggende aldring, som har hyperpigmenteringer eller som har hud som blir rødmussete og irritert på grunn av miljøpåvirkninger, vær, vind, støv, aircondition og når man sitter mye fremfor en PC-skjerm.

Det er ekstra viktig i vår- og sommerperioden, men gjelder for hele året!

C-vitamin på huden virker som en ekstra beskyttelse mot ytre påkjenninger. Kombinerer du C-vitamin med E-vitamin og SPF vil du oppnå det beste skjoldet for huden din mot UV stråler og frie radikaler!

Ikke la solfaktoren ta alle de tunge takene mot UV strålene, gjør huden sterk med C-vitamin!

Previous
Next

Vi vet gjennom forskning at C- og E-vitamin er sterke antioksidanter og at de har en viktig rolle for huden. Det skjer en prosess i huden som heter oksidasjon. Cellene brytes ned, og UV-stråling er en en av hovedgrunnene for det. C- og E-vitamin reduserer denne prosessen og nøytraliserer frie radikaler. Det gjør at cellene ikke blir skadet på samme måte som uten et C- eller E-vitamin. For å få mest mulig effekt er det viktig at det påføres huden da huden ikke får nok ellers. I tillegg til beskyttelse gir også C- og E-vitamin andre fordeler:

Det øker kollagen og elastin-produksjonen så huden blir fastere, det gir glans og glød til huden og lysner pigmenteringer.

Også gravide og ammende bør bruke c-vitamin serum og SPF hele svangerskapet og noen måneder etter at man er ferdig med amming. Dette er på grunn av hormoner som påvirker kroppen og kan medføre symetriske hyperpigmenteringer i ansikt.

Man vil i løpet av kort tid se stor forandring på hudens glød ved bruk av et stabilt C-vitamin som de fra PCA skin. Dette er et serum jeg anbefaler alle å ha i hudpleierutinen sin.