Beate fra PCA skin om C-vitamin i hudpleie

Hvorfor er C-vitamin i hudpleie så viktig?

C-vitamin serum anbefaler jeg på det varmeste til deg som ønsker forebyggende aldring, som har hyperpigmenteringer eller som har hud som blir rødmussete og irritert på grunn av miljøpåvirkninger, vær, vind, støv, aircondition og når man sitter mye fremfor en PC-skjerm.

Det er ekstra viktig i vår- og sommerperioden, men gjelder for hele året!

C-vitamin på huden virker som en ekstra beskyttelse mot ytre påkjenninger. Kombinerer du C-vitamin med E-vitamin og SPF vil du oppnå det beste skjoldet for huden din mot UV stråler og frie radikaler!

Ikke la solfaktoren ta alle de tunge takene mot UV strålene, gjør huden sterk med C-vitamin!

C&E Advanced with Hexylresorcinol and SilymarinDet første kosmetiske produktet som inneholder hexylresorcinol, silymarin og maksimal konsentrasjon av ren vitamin C og E. Styrker, mykgjør og lysner huden, i ett produkt! C- og E-vitamin nøytraliserer angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff! Du bør absolutt implementere et C-vitamin produkt i den daglige rutinen for å hjelpe huden å ha en sunn glød, beskyttelse og styrke denKlikk herC&E Advanced with Hexylresorcinol and SilymarinDet første kosmetiske produktet som inneholder hexylresorcinol, silymarin og maksimal konsentrasjon av ren vitamin C og E. Styrker, mykgjør og lysner huden, i ett produkt! C- og E-vitamin nøytraliserer angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff! Du bør absolutt implementere et C-vitamin produkt i den daglige rutinen for å hjelpe huden å ha en sunn glød, beskyttelse og styrke denKlikk herC&E StrengthPerfekt å starte med om du er ny med C-vitamin produkter. Et serum med vitamin C (ren L-ascorbic acid 15%) og vitamin E (tocopherol 5%) som er helt stabilt og gir en fantastisk effekt på slapp hud, fine linjer og rynker. Denne utgaven er egnet for de med en sensitiv hud. En mild prikking vil kunne kjennes etter påførsel, det er helt normalt og å forvente. Dette vil avta etter hvert når huden har blitt vant til aktive ingredienser.Klikk herC&E Strength MaxMaksimal kraft fra rent C- og E-vitamin styrker huden, minimere fine linjer og rynker og redusere misfarginger. Dette serumet passer for deg som har brukt aktive produkter før.Klikk her
Previous
Next

Vi vet gjennom forskning at C- og E-vitamin er sterke antioksidanter og at de har en viktig rolle for huden. Det skjer en prosess i huden som heter oksidasjon. Cellene brytes ned, og UV-stråling er en en av hovedgrunnene for det. C- og E-vitamin reduserer denne prosessen og nøytraliserer frie radikaler. Det gjør at cellene ikke blir skadet på samme måte som uten et C- eller E-vitamin. For å få mest mulig effekt er det viktig at det påføres huden da huden ikke får nok ellers. I tillegg til beskyttelse gir også C- og E-vitamin andre fordeler:

Det øker kollagen og elastin-produksjonen så huden blir fastere, det gir glans og glød til huden og lysner pigmenteringer.

Også gravide og ammende bør bruke c-vitamin serum og SPF hele svangerskapet og noen måneder etter at man er ferdig med amming. Dette er på grunn av hormoner som påvirker kroppen og kan medføre symetriske hyperpigmenteringer i ansikt.

Man vil i løpet av kort tid se stor forandring på hudens glød ved bruk av et stabilt C-vitamin som de fra PCA skin. Dette er et serum jeg anbefaler alle å ha i hudpleierutinen sin.