Kontakt

En nettbutikk hvor du møter fagfolk bak disken. Vi kan hud. Vi vet hva din hud behøver.

Med base i Tromsø har vi i over 45 år vært en spydspiss i bransjen i Norge når det kommer til hudpleieprodukter, makeup og hudbehandlinger.

Nå er denne kunnskapen tilgjengelig til hele Norge via nettbutikken essensbeauty.no, autorisert forhandler av alle våre varemerker.

Også på nettbutikken møter du virkelige fagfolk bak disken. Hos oss har du muligheten til å få råd og tips av hudterapeuter, makeupartister og sykepleiere – alle spesialister på din hud og dine behov.

Gjennom årene har vi trålet verden rundt og funnet frem til de mest effektive produkter, behandlinger og metoder med effekt på både hud, kropp og sjel. Alle årene har gitt oss en unik innsikt og erfaring med hvilke produkter og behandlinger som faktisk gir effekt – og ikke minst, hvilke som ikke fungerer.

Det som fungerer andre steder i verden, fungerer nødvendigvis ikke hos oss i nord. Vårt tøffe klima, vår spesielle hud og vårt levesett setter premissene for hva som må til for å beskytte, utvikle og fornye. Vi vet hvilke produkter og hvordan du skal bruke disse produktene for å oppnå resultater.

Gjennom våre nyhetsbrev og blogg formidler vi vår kunnskap og anbefaler produkter. I løpet av året gjennomfører vi flere livesendinger på sosiale medier – hvor våre eksperter gir veiledning, tips og råd – samt svarer på dine spørsmål.

I nettbutikken kan du enkelt henvende deg til oss via et eget skjema og få tilbakemelding fra våre hudpleiere, makeupartister og sykepleiere.

Besøk oss – prat med oss. Vi kan hud!