Du investerer i kroppen din, gjør du det samme for huden din?

Først av alt, trening gjør mye også for huden din! Trening forbedrer blodsirkulasjonen og oksygenopptaket til huden, noe som igjen forbedrer cellefornyelsen og kollagenproduksjonen. En god hudpleierutine er essensielt for at du skal se fresh og opplagt ut!

Vi regner med at du ikke har lyst å se eldre ut enn hva du er, heller tvert imot ikke sant?

“En god hudpleierutine trenger ikke være komplisert!.”

Det viktigste er at du er flink til å rense, peele (eksfoliere), nære og beskytte huden din daglig! Når du er kommet i gang med din daglige rutine kan du gjerne starte med å kure huden din en gang i uken med en dyprens hjemme. Det innbefatter peeling, utklemming og maske. Unn deg gjerne en profesjonell hudpleie hos en hudterapeut hver tredje måned slik at du får trimmet huden din også! En hudterapeut vil kunne forsikre deg at du bruker de riktige produktene slik at du til enhver tid benytter ingredienser huden din trenger.

Et favorittmerke blant våre mannlige kunder er merket PCA skin som er et av de største medisinske hudpleiekonseptene i USA. PCA skins behandlinger i klinikk og hjemmeproduktene er klinisk dokumentert, både ingrediensene og resultatene, og det er rett og slett en garanti for førsteklasses produkter som er foretrukket av hudterapeuter og hudleger verden over.

Hudceller

Huden er som kjent kroppens største organ og kvitter seg med avfallsstoffer via svette. Noe du bør tenke på når du dusjer; bruk en god rens med eksfolierende/peelende egenskaper så slipper du kviser, sorte prikker, store porer og grov hud.

 

PCA skin Facial Wash er formulert med bl.a. melkesyre som er en kjemisk peelende ingrediens som fjerner døde hudceller og virker dyptrensende. Denne rensen virker også beroligende og fuktighetsgivende.

Den passer for alle hudtyper og brukes morgen og kveld.

Når huden din er renset er den klar for å ta til seg aktive ingredienser. Nå er tiden inne for å stimulere huden din på cellenivå! Aktive ingredienser som retinol og antioksidanter er hudens bestevenner.

Ved å tilføre PCA Skin Intensive Age Refining Treatment får du synlige resultater på linjer, porer, akne og grov hud. Denne retinol formulaen inkluderer peptider, niacimide, retinopeptider, stamcelleekstrakt og vitale fuktighetsgivere. Det ultimate serumet som faktisk gjør alt for at huden din skal være i tipp topp tilstand!

VIKTIG; Retinol benyttes kun om kvelden, ikke på dagtid! Bruk en dagkrem med SPF når du bruker et retinolprodukt.

I hudpleieindustrien finnes det ikke et annet virkestoff som er gir like gode resultater som retinol.

Retinol får mye oppmerksomhet fordi den har egenskaper som virker direkte på hudens helse, som at den øker hudens naturlige cellefornyelse, fjerner døde hudceller som tetter porene og det øker også produksjonen av kollagen.

Retinol hjelper på misfarginger og hyperpigmenteringer, fine linjer og rynker og er et effektivt virkemiddel i kampen mot akne. Les mere om retinol her.

Fuktighet og beskyttelse må til for å reparere og beskytte hudens naturlige balanse av fukt og fettstoffer på overflaten av huden! Ikke dropp fuktighetskremen selv om du plages med fet hud! Mangel på beskyttelse gjør at huden produserer mer talg for å kompensere for fukttap!

PCA Skin Sheer Tint har blitt en favoritt blant menn, den inneholder pigmenter som gir huden en fantastisk glød, utjevner irritasjoner og små kviser. Pigmentene jevner seg etter din hudtone og er helt naturlig, dette er IKKE en makeupkrem om du er redd for det!

Den gir huden en naturlig, sunn glød, beskyttelse mot skadelige stråler, godt med fukt uten å være fet. Brukes gjerne på øyepartiet for å skjule blåhet. Den har en lett konsistens og føles overhodet ikke fet eller klissete ut.

Om du vil ha en fuktighetskrem uten pigmenter velger du PCA Skin Weightless Protection som er en dagkrem for alle hudtyper, også for fet hud og hud med utbrudd av kviser. Den gir huden din en optimal beskyttelse hele året rundt. Spesielt formulert for å holde huden matt.

Alle dagkremer med SPF fra PCA skin er anbefalt av The Skin Cancer Foundation!

KUR

Grov hud, urenheter og porer

En til to ganger i uken tar du en dyprens hjemme. Bruk først PCA skin pore Refining Treatment som inneholder kjemisk enzym og mekanisk peeling, noe som gir et overlegent resultat på porer, urenheter og grov hud i forhold til andre peelinger. Den jobber også på å rense opp urenheter og du vil etter kort tids bruk se at huden klarner opp og får skikkelig glød.

Dyprens

Når du har eksfoliert huden din er den klar for en dyprens med PCA skin Detoxifying Mask. Den inneholder Japansk hvitt trekull og kaolin som trekker til seg og absorberer overflødig talg, døde hudceller og smuss som ligger dypt nede i porene. Den fjerner avfallsstoffer og trekker sammen porene. Kombinerer du disse to maskene med rens, serum og dagkrem vil du gi huden den aller beste pleie.

Lykke til med en ny strålende, frisk og sunn hud!

NB! Om du lider av et hudproblem eller en hudlidelse finner du riktig veiledning på bloggen under Hudtypeskolen. Vi gir også alle våre kunder personlig og gratis konsultasjon for å sette sammen ditt optimale hudpeleieregime. Send oss en mail og en av våre terapeuter eller sykepleiere vil hjelpe deg !

Besøk oss