Enkel dagmakeup på 1-2-3

Dagmakeup er betegnelsen på concealer, foundation og pudder.

 

Lys concealer

Ved å bruke en lys concealer «trikser» du bort ujevnheter og rynker i huden. Velg en farge som er et par nyanser lysere en huden og som «smelter» i ett med den.

Steder hvor det er normalt å legge concealer: Litt under øyet der det trengs og rundt nesevingene, rynkene ved øynene, pannen, øyekroken, i linjene fra nesen mot munnvikene og i hakegropen.

 

Foundation

Hovedregelen er å finne en fargetone som er så tett opptil din egen hudtone eller ½ tone mørkere. Hvis foundationen er for lys vil den lett se ut som en maske. Test den ut på kjeven opp mot kinnet for å finne rett tone. Foundation kan påføres med pensel, svamp eller fingrene.

 

Pudder

Pudder brukes til å fiksere foundation slik at den sitter bedre. Vi bruker også pudder for å matte ned blanke flater.

Nå finnes det pudder foundation, da trenger man ikke flytende foundation for å oppnå samme dekkevne. Disse puddrene er mineralbaserte og kan brukes alene og du oppnår samme effekt som en flytende foundation ville gitt.

 

Rouge/øyenskygge

Ved dagsminke er det fint å bruke duse farger, en dus blush i kinnene er med på å fremheve kinnbena.

Det samme gjelder øyenskygge, her er duse farger det beste å bruke. Det gir lettest et pent og naturlig resultat.

Siste steg er og ta på mascara og du er ferdig 🙂

 

Hos essens beauty er vi flere makeupartister med mange års erfaring. Vi er lidenskapelig opptatt av faget og vi holder kurs og gjør oppdrag for privatpersoner, artister og TV. Vi vet at det å finne de riktige farger og teknikker ikke er en selvfølge for mange, og er du en av disse må du gjerne benytte vårt konsultasjonsskjema så vil vi svare deg og komme med tips og råd.

For at vi skal kunne danne oss et inntrykk av deg må du legge ved et bilde av deg selv. Vi gleder oss til å høre fra deg!