God påskeglød med BABOR

 

Endeli har vi BABORs påskeegg i butikk. Jeg sporte Anne Cole Arnesen, en av ekspertene på BABOR i Norge, hvordan vi får ut det meste av disse to uker med denne rosa drøm.

-Hei Anne, hvordan fungerer BABORs påskeegg?

-Hei Anna, her er det 14 serum-ampuller som sammen gir huden en optimal kurbehandling. Du får effekt av hver enkel ampull, og sluttresultatet kommer huden din til å elske! De første lukene inneholder ampuller som metter huden din med fuktighet. De neste lukene vil jobbe med å revitalisere, deretter stramme veldig opp, og som final til å få huden til å virkelig stråle!

-Hvordan skall jeg bruke ampullene?

-Begynn alltid med å rense huden godt. Her anbefaler vi å rense 2 ganger for å være sikker på at all makeup og smuss går vekk og at du får den nødvendige pleien du trenger fra rensen. Etterpå bruker du peeling for å fjerne døde hudceller, noe som gjør at resten av produktene dine får enda bedre virkning. Peeling anbefales 2-3 ganger i uken. Når du er ferdig med å peele finner du fram dagens ampull. For å åpne den kan du bruke ampulleåpneren som du finner i 1. luke. Ampullen skal knekkes der du ser en farget linje rundt. Påfør serumet i ansikt, hals og dêcolettê og klapp inn til du kjenner huden «sitter» litt igjen i hendene. Etterpå er huden klar for din favorittkrem.

-Kan jeg spara en åpen ampull til dagen etterpå?

– Det anbefales ikke. Det er veldig viktig at hele ampullen brukes opp med en gang. Her er meningen at huden skal bli dynket i konsentrerte aktive ingredienser, og mye av dette fordufter dersom ampullen har stått åpnet. Med serum gjelder alltid «more is more».

Og før dette takker vi Anne og ser gleder oss åt å åpne første lukka!

Leave a Comment