Velkommen til essens beauty blogg!

Velkommen til den nye oppdaterte essens beauty-bloggen. Her vil vi gi deg tips og råd, inspirasjon og informasjon om nyheter relatert til kropp, hud og skjønnhet. Essens Beauty er knyttet til essensbeauty.no, nettbutikken hvor du får levert kvalitetsprodukter med garantert original opprinnelse og fagfolk bak disken.

essensen av oss

Vigdis Jentoft realiserte i 1974 visjonen om å etablere Tromsøs første skjønnhetssalong. Det ble starten på essens dagspa, som er kåret til Norges beste, og som er kjent langt utenfor Norges grenser. Vi har båret visjonen til Vigdis videre ved å etablere essens beauty – Norges nettbutikk der fagfolk står bak disken.

Her får du råd om din hud

Kvinner skal bli tatt på alvor og bli behandlet med respekt, var Vigdis sitt mantra. Vi er lært opp til å være opptatt av ingrediensene i produktene vi selger. Alle våre produkter er derfor håndplukket og dokumentert etter kosmetiske og kliniske standarder. Vi er også opptatt av hva som er bra for din hud og hva du ønsker å oppnå. Derfor har vi hud- og kroppsterapeuter og sykepleiere som kan gi deg råd om hvilke produkter du bør velge fra nettbutikken.

Hilsen alle oss på essens

Leave a Comment