Velkommen til essens beauty blogg!

Velkommen til den nye oppdaterte essens beauty-bloggen. Her vil vi gi deg tips og råd, inspirasjon og informasjon om nyheter relatert til kropp, hud og skjønnhet. essens beauty er knyttet til essensbeauty.no, nettbutikken hvor du får levert kvalitetsprodukter med garantert original opprinnelse og fagfolk bak disken.

 

essensen av oss

Vi er essensen av vår mor, Vigdis Jentoft, som for 40 år siden realiserte visjonen om å etablere Tromsøs første skjønnhetssalong. Det ble starten på essens dagspa, som er kåret til Norges beste, og som er kjent langt utenfor Norges grenser. Vi har båret visjonen til mor videre ved å etablere essens beauty – Norges eneste nettbutikk der fagfolk står bak disken.

 

Her får du råd om din hud

Kvinner skal bli tatt på alvor og bli behandlet med respekt, var mors mantra. Vi er lært opp til å være opptatt av ingrediensene i produktene vi selger. Alle våre produkter er derfor håndplukket og dokumentert etter kosmetiske og kliniske standarder. Vi er også opptatt av hva som er bra for din hud og hva du ønsker å oppnå. Derfor har vi hud- og kroppsterapeuter, sykepleiere og leger som du kan gi deg råd om hvilke produkter du bør velge fra nettbutikken.

Hilsen Lise, Christin og Lill