Huden din er intelligent! Nå har den møtt sin fantastiske match

Priori har formulerer produkter med en dyp kunnskap om hudens biologi, klima, sykdommer, genetikk, hormoner og humørsvigninger.
Teknologien som er benyttet er multifunksjonell, noe som gjør at produktene retter seg etter hudens behov, til enhver tid, genialt ikke sant!

Basisprodukter

Vår anbefaling for alle – uansett hudtype.
Disse produktene er basisproduktene alle kan starte med, de kick-starter huden din i riktig retning og du merker fort at huden din digger ingrediensene, gløden du får er ikke til å ta feil av, de virker!

Start med Gentle Cleanser LCA fx110.

Med en fantastisk konsistens fjerner denne all makeup, fett, støv og smuss mens den beroliger huden din.

Du må passe på å stimulere huden din slik at den fornyer seg selv på en optimal måte, det forsikrer deg at du bevarer den, og at du forhindrer linjer, rynker og pigmenteringer.

Skin Renewal Crème LCA fx121.

Inneholder PRIORI’s LCA Complex som hjelper cellefornyelsen, gir fuktighet og bekyttelse. Produktet vil forbedre solskader, arr, fine linjer og rynker. Det virker eksfolierende, hudfornyende og fuktighetsgivende. Gir huden en glattere overflate, mindre porer og ny glød og booster hudens fuktighetsnivå. Forbedrer hudstrukturen og glatter ut linjer.

 

Eye Serum LCA fx130

For øyeområdet trenger de fleste et produkt som forebygger og behandler linjer og rynker, motvirker og behandler poser og mørke partier.

Eye Serum LCA fx130 gir alt det du vil ha og svarer til forventningene.

Barrier Restore Complex LCA fx140

Barrierebeskyttelse er alpha og omega, og PRIORI’s Barrier Restore Complex LCA fx140 er lett, men rik på fuktighet og ceramider som styrker, beroliger og beskytter enhver hudtype. Den er oljefri og vannbasert og leverer 24 timers fuktighet. Legger igjen en fysisk beskyttende hinne på hudens overflate. Er rik på næring og reparerende ceramider som  motvirker fukttap og irritasjoner og etterlater huden myk og fuktmettet.

Aktiv - vår anbefaling for deg som vil ta det et steg videre

Når huden din er tilvendt aktive ingredienser kan du nå ta steget videre med mer aktive ingredienser, uten bekymring for at det kan bli for aktivt for huden din. Slik unngår du irritasjoner eller utbrudd av urenheter. 

Active Cleanser Q+SOD fx210

Inneholder en høyere dose med fruktsyrer og vil dermed virke mer stimulerende og eksfolierende på huden din. Med Lactic og Salicylic Acids vil denne kremrensen etterlate huden din super ren, men ikke strippet for fukt. Den er nå klar til å absorbere det du påfører etterpå.

Q+SOD fx220 – Brightening Serum

Ujevn hudtone er noe alle får etterhvert, dette får huden vår til å se eldre ut. 

Du forebygger og behandler dette med PRIORI’s Brightening Serum Q+SOD fx220 som inneholder Lactic Acid, Retinol og botaniske ingredienser som også virker svært anti-aging.

Beskyttelse mot UV-stråler er et must!

PRIORI’s Tetra fx250 SPF45 gir en ultimat beskyttelse for huden 365 dager i året uansett vær. Beskytter på 4 nivåer:

  • DNA
  • Antioksidant
  • UV
  • IR

En daglig beskyttelse mot all type stråling og miljøforurensning, ikke bare solen. Inneholder essensielle hudbeskyttende antioksidanter og DNA-reparerende enzymer som nøytraliserer skader så vel som å beskytte mot blått og infrarødt lys. Dette er ikke bare en solkrem, men et «superior» produkt som beskytter og bevarer huden mot miljøet vi lever i.