Nå som mange av oss sitter hjemme foran dataen og jobber skal vi huske på at stråling fra data er noe huden vår blir preget av.

Strålingen fører til:

  • Opphopning av døde hudceller, dette fører igjen til tørr og dehydrert hud
  • Angrep av frie radikaler, skaper irritasjon, varme og forverrer hudtyper med irritasjonskviser og eksem.
  • Stråling fører til for tidlig aldring i huden og kludrer til hudens normale funksjoner noe som kan skape endringer på cellenivå.

Du må tenke på cellebeskyttelse

Dette gjør du best ved å tilføre et serum som har egenskapen å kunne trekke ned på cellenivå og som jobber med å beskytte cellene i synergi med din egen celleproduksjon. For å kunne sikre en optimal hudhelse skal et serum beskytte de nye cellene som produseres i huden din fra de fødes til de flasses av på hudens overflate. Ved å tilføre aktive ingredienser dokumentert for å kunne beskytte huden på cellenivå opprettholder du hudhelsen din og dermed forebygger du uønskede endringer i huden din, som irritasjoner og for tidlig aldring forårsaket av UV-stråling.

PCA skin har i over 30 år jobbet med hudhelse, PCA skins mantra «sunn hud er vakker hud» har blitt kopiert av mange merker opp igjennom årene.

PCA skin har et nært samarbeid med The Skin Cancer Foundation, og har jobbet tett med de i ulike anledninger for å spre budskapet om å beskytte huden på riktig måte for å forebygge hudkreft. Derfor vil du oppleve at mange av produktene er fokusert på å gi deg en optimal hudhelse, noe som også gir andre fordeler for huden din!

Nemlig en sunn, frisk, strålende hud uten unødvendig hudaldring, tørrhet, irritasjoner og inflammasjoner.

Her er oppskriften på hjemmeprogrammet vi anbefaler deg akkurat nå om du sitter hjemme foran skjermen, og det uavhengig av hudtype. Dette er det huden din trenger for å beskytte deg mot oksidativt stress forårsaket av sol eller data.

Antioksidanter

Du har sikker fått med deg at man anbefaler å få i seg nok antioksidanter slik at man kan forebygge stressrelaterte lidelser inn- og utvortes.

Du må tenke behandling innenfra og utenfra.

Det du tilfører innenifra absorberes mest av organene dine, så får huden din resten.

Innvortes

Smuuk Skin kosttilskudd Youth Optimizer inneholder kraftige antioksidanter blant annet fra:

  • Grønn te ekstrakt: Inneholder epicatechin gallate (EGCG) som er blitt mye forsket på for sin støttende egenskap i behandling mot kreft. Inneholder polyphenoler som bekjemper oksidativt stress. En superingrediens for hele kroppen med tanke på helsefremmende effekt.
  • Vindruekjerne ekstrakt som er en av de mest anerkjente kraftige antioksidantene som inneholder proantocyaner som bekjemper oksidativt stress og som bekjemper nedbrytning av kollagen.
  • Astaxanthin er en kriger mot oksidativt stress og inflammasjon. Dens kraft kommer fra dens unike struktur som tillater den å slå ut angrep av frie radikaler og inflammasjon.
  • I tillegg til de overnevnte superkjemperne mot frie radikaler finner du også  C-vitamin som beskytter hudens celler og øker dannelsen av hudens viktigste byggestein, kollagen.
  • Zink bidrar til vedlikehold av en normal hud, kollagen og aminosyrekompleks, styrker hudens struktur og reduserer synlige tegn på aldring og Ceramider som er en del av hudens struktur og bidrar til å opprettholde fuktighet.

Utvortes

Rejuvenating Serum

med sin unike formula gir en fantastisk cellebeskyttelse med Epigallocatechin gallate (EGCG) fra grønn te som også kosttilskuddet Smuuk Skin Youth Optimizer inneholder, ikke uten grunn da EGCG er så effektiv mot frie radikaler. I tillegg inneholder den en kombinasjon av mineraler, aminosyrer og vitaminer som er essensielle for sunne celler og Bisabolol som virker svært anti-inflammatorisk og beroligende på sensitiv og irritert hud. Brukes morgen og kveld på ren hud under dag- og nattkrem. Husk bryst og hals.

Protecting Hydrator SPF 30

En dagkrem for normal/kombinerte/fetere hudtyper. Den gir huden din en optimal beskyttelse hele året rundt. Spesielt formulert for å fornye hudens naturlige fuktighetsfaktorer. Etterlater huden myk og glatt uten å virke fetende. Den gir huden din en optimal beskyttelse hele året rundt. Spesielt formulert for å hemme overproduksjon av pigmenter, redusere og motvirke nye hyperpigmenteringer. Aktive ingredienser:
UVA beskyttelse: Zink Oxide, UVB beskyttelse: Octinoxate, Zink Oxide og Octisalate i en ny kominasjonsformel som gir nydelig konsistens. Aloe Vera og Panthenol gir fuktighet og gir en matt finish. Inneholder også koffein som er et kraftig antioksidant som beskytter cellene samt Melketistel som virker svært beroligende på huden din. Anbefalt av: The Skin Cancer Foundation som en effektiv krem med UVA/UVB beskyttelse

Om huden din er fornøyd med det kan du benytte Rejuvenating Serum alene på natten, men om du er dehydrert trenger du kanskje fettstoffer i tillegg. Da anbefaler vi at du supplerer med PCA skin Collagen Hydrator som leverer intens fuktighet og antioksidanter. Samt en rik blanding av humectanter og mykgjørende ingredienser. Passer for normal, tørr og voksen hud.