Huden rundt øynene

 

Kanskje det området som først viser tegn til tretthet, aldring, solskader og tørrhet. Ikke rart vi stort sett alltid er flinke til å påføre en egen øyekrem, men bruker du den riktige?

Huden endrer seg med alder, klima og også sykdom. Det kan være lurt å gjøre en liten vurdering på om du bruker de riktige produktene. Spesielt nå som vi har gått over i en annen årstid med de klimaendringene som medfølger endres ofte hudens generelle behov.

En hovedregel er at huden blir tørrere. Den har mere døde hudceller og ser mer grå og gusten ut. I tillegg blir vi blekere og blåhet under øynene synes bedre. Blåhet er generelt et problem vi ser mange ønsker å gjøre noe med. Nå er det engang slik at dette ofte er genetisk, og da er det begrenset hva en krem alene kan gjøre. Men fortvil ikke, en god øyekrem skal ha riktig konsistens for hudtypen og de riktige næringsstoffer. Vi trenger gjerne mer enn bare fukt for å få resultater.

Det aller beste du kan gjøre for huden generelt er å få inn et retinolprodukt i din rutine! Retinol vil stimulere produksjonen av kollagen og gjøre huden mindre tynn og dermed vil blåhet bli mindre synlig.

Vil vi anbefale deg et serum som du bruker over hele ansiktet, også under øynene.

Vær også varsom når du fjerner sminken på øyene! Bruk en øyemakupfjerner som gjør at du ikke må gnikke og gni for å få bort makeupen.


Så, si at du generelt har en god hud, men ønsker å starte med en krem som gjør mer enn bare å gi fukt. En som forebygger og jevner ut hudtonen, kanskje også gjør en innsats på blåhet og poser. Da er denne et utmerket valg:

Synes du at det nå har startet å vises litt tegn på aldring? Kanskje også på selve lokket? Da har du denne som vi varmt kan anbefale! Den passer for deg som er i normalområdet på tørrhet- opp til en fet hud. Unikt er det at den skal brukes også på lokket– du får resultater i løpet av en liten uke!:

Ønsker du en krem som gjør enda mer? Kanskje også ved hjelp av partikler som reflekterer lyset gir en optisk illusjon av lysere og jevnere hud? Om huden er tørrere er også denne bedre. Den skal også benyttes på selve lokket så det er en skikkelig all-round krem for voksen hud:

Ønsker du en krem som gjør alt? Da mener vi alt– også være en concealer? PCA skin har kommet med en ny krem som tar opp suksessen fra de tidligere kremene og de har tilført en universalfarge som passer alle og som gjør at du ikke trenger så mye concealer – om noe i det hele tatt! Det er lett å fremheve det vi ikke ønsker  ved å bruke for mange produkter og makeup på øyepartiet! Dette er løsningen:

 

 

Leave a Comment