Hudpleierens anbefalinger for sliten vinterhud

Vinteren kan være tøff for huden. Vi utsettes for kulde og tørrere klima, noe som setter spor og gjør at vi kan føle oss gustne og grå i huden. Variasjonen mellom tørt inneklima og kulde ute er tøft for huden.

I det øvre hudlaget reduseres fuktigheten og vi får tørrere hud. De færreste endrer sine hudpleierutiner ved de ulike årstidene, det er ikke sikkert du trenger å bytte ut alle produktene, men kanskje en oppdatering vil være fordelaktig.

Hos noen kan det bli tendenser til rødhet og flassing. Det er viktig å tilføre fukt og fettstoffer, men det er viktig at de har høy kvalitet slik at du får en effekt av disse. Spesielt viktig er det å vite at huden fort strippes for essensielle fettsyrer ved å bruke feil rens.

Her er noen av våre #favorittprodukter:

Fra USA’s største medisinske hudpleieserie #PCA skin anbefaler vi Creamy Cleanser. Den passer alle hudtyper og etterlater huden myk og mettet av fukt og næring. Du kan også bruke en toner som Nutrient Toner som er perfekt å bruke når huden har ekstra behov for næring og fukt.

I tillegg vil det gi en stor effekt å innføre Hydrating Serum. Den kan brukes dag og natt og booster hudens fuktighets nivå. Den gir også veldig god effekt på eksem og irriterte hudtilstander. Vil du ha det beste av det beste er det riktige Hyaluronic Acid Boosting Serum.  Dette er helt unikt og vil være redningen for enhver tørr tilstand. Det jobber i alle lag av huden og virker over lang tid!

Er du en av de som sliter med sprengte blodkar eller rødhet i huden vil Anti-Redness Serum lindre og styrke huden. Silkcoat Balm bruker du enkelt og greit dag og natt og den tilfører også maksimalt med fukt. Den gir også veldig god beskyttelse for hudens barriere.

Vi har også en nyhet fra serien, Ideal Complex Restorative Eye Cream som i løpet av bare en uke vil gi synlige forbedringer på hele øyenpartiet. Denne kremen har blitt en stor suksess i USA på grunn av de utrolige resultatene.

#Dermalogica‘s klassiker Barrier Repair  legger seg som en beskyttelse mellom huden og omgivelsene og styrker hudens barrierefunksjon. Dette er en god krem for de som merker at huden fort blir rød, det svir når du får på produkter eller vann- tydelige tegn på en brutt barrierefunksjon.

Det er fort gjort å glemme av leppene. De er svært utsatt for kulde og tørr luft. Du bør huske på å benytte makeup med rikelig næring. Unngå produkter med petroleum eller mineralolje, de gjør vondt værre. Sats heller på en lipgloss, og er det riktig ille er det hjelp å få hos PCA skin’s Peptide Lip Therapy.

Leave a Comment