lær din hud å kjenne

hudtypeskolen

Hudtypeskolen- få veiledning og hjelp til å finne din hudtype og dine produkter

vår guide til en sunn og vakker hud

Våre kunder har fortalt oss at de har lært mye og fått god veiledning i hudtypeskolen, vi gir deg kostholdsråd og guider deg til riktig valg av hjemmeprodukter og profesjonell behandling i klinikk.

Vi vet at også hva du spiser påvirker huden. Vår grunnlegger Vigdis Jentoft var opptatt av å behandle hele mennesket og mente at for å kunne gi best mulig resultater måtte man opplyse om viktigheten av riktig kosthold.

i de følgende innlegg på Hudtypeskolen vil vi ta for oss ulike hudtyper og komme med tips, anbefalinger og råd for hvordan du best kan ta vare på og pleie huden for en optimal hudhelse.

I Hudtypeskolen deler vi innsikt om ulike hudtyper med hovedfokus på å hjelpe deg med å identifisere din spesifikke hudtype, lære effektive pleiemetoder og veilede deg i valget av optimale produkter tilpasset nettopp din hud. Vårt mål er å gi deg kunnskap om essensielle ingredienser som aktivt imøtekommer de spesifikke behovene din hud har.

Vi er her for deg! Trenger du hjelp eller råd for å finne de rette produktene, er du velkommen til å sende oss en e-post, og vi vil svare deg så snart som mulig.

kanskje dette også interesserer deg?

tidligere blogginnlegg

Del 4: De beste PCA Skin produktene for voksen fet, til uren hud

Å håndtere fet og uren hud som voksen kan være en utfordring, men med riktig hudpleieprodukter kan du oppnå en sunnere og mer balansert hud. PCA Skin tilbyr et utvalg av produkter skreddersydd for å adressere voksen fet og uren hud. Enten du sliter med overflødig olje, tilstoppede porer eller urenheter, har PCA Skin løsningene for deg.

Read More »

Del 2: Aktive ingredienser – Vitenskapen bak PCA Skin

Aktive ingredienser: Vitenskapen bak PCA Skin
Når det kommer til effektiv hudpleie, er ingrediensene hjertet av enhver formulering. PCA Skin har forpliktet seg til å levere produkter som er drevet av avansert vitenskap og støttet av kraftige aktive ingredienser. La oss dykke inn i noen av PCA Skin sine nøkkelingredienser og deres fordeler for å forbedre hudens helse og utseende.

Read More »

“The world is full of beautiful things like you.”