Hva er en detox?

HVORFOR DETOX?

Detox er et fantastisk verktøy i sin enkelhet, du vil føle resultater nesten umiddelbart. Det kan være mange grunner for at du bestemmer deg for en detox; kanskje ønsker du en kick-start på en diett, hjelpe kroppen til å rense opp, kanskje føler du deg tom og uten energi eller kanskje sier intuisjonen din deg at du bør gjøre noe med hele livsstilen?

Menneskekroppen jobber overtid for å rense seg selv. Kombinasjonen av de mange miljøgiftene som følger med vår livsstil kan gi en toksisk overbelastning. Selv om kroppen har mange forsvarsmekanismer for å bekjempe og rengjøre inntaket av giftstoffer fra luften vi puster, vannet vi drikker, mange giftstoffer får vi gjennom koffein, tobakk, medisiner, alkohol, herdet fett, og bearbeidet mat; en overbelastning av disse giftstoffene kan gjøre at kroppen jobber med minimal effektivitet.

Resultat av toksisitet kan blant annet være hodepine, tretthet, leddsmerter, søvnløshet, humørsvingninger, svekket immunsystem, vektøkning, depresjon bare for å nevne noen…

Et riktig avgiftningsprogram kan øke reservene og effektiviteten av leveren, immunsystemet og andre naturlig detoxmekanismer i kroppen. En detox-rens kan lindre mange symptomer, inkludert fordøyelsesproblemer, irritabilitet, dårlig ånde, tretthet, forstoppelse, hodepine, utslett, leddsmerter, vektøkning og dårlig konsentrasjon med mer. En detox-rens vil kunne hjelpe effektiviteten av leveren og immunsystemet.

Du vil finne mange alternativer til detox på markedet nå. Det er viktig at du som forbruker skjønner at hvis du ønsker å hjelpe kroppen å jobbe optimalt, så er den også avhengig av at det du putter inn i den gir kroppen det den trenger for å kunne gjøre nettopp det!
Du vil ikke få en full detox ved f. eks bare å drikke juice og/ eller faste. For å rense riktig trenger kroppen tilstrekkelige mengder protein for å fjerne giftstoffer. En ren juicekur kan være farlig for mennesker med diabetes, lavt blodsukker, insulinresistens, stress problemer, nyre eller lever sykdommen, underernæring, anemi, spiseforstyrrelser, lavtblodtrykk, ulcerøs kolitt, kreft, epilepsi eller andre kroniske tilstander… Du bør ikke prøve en slik kur alene, og hvis du gjør det, så KUN under medisinsk tilsyn.

Heldigvis finnes det metoder som gjør det mulig for deg som forbruker å ha en normal livsstil og samtidig gjøre en detox. Universal Contour Wrap er en slik mulighet, den utføres i klinikk av sertifiserte terapeuter og medfører INGEN ubehag for deg. Tvert imot. Dette er VÅR (essens dagspas) mest populære kroppsbehandling gjennom en årrekke.

Leave a Comment