Hvordan du får det beste resultatet med Vita liberata selvbruning!

To heldige vinnere vant mitt favorittprodukt fra Vita liberata! Verdens mest holdbare selvbruning uten lukt og med gode ingredienser!

Nå vil jeg bare gi alle dere der ute litt tips om hvordan dere også får det beste resultatet!

  1. Skrubbe huden
    Jeg skrubber huden minst en dag i forkant. Å skrubbe huden gjør jeg aldri samme dag som jeg selvbruner, da fargen setter seg lettere i porene.  En fantastisk skrubb før selvbruning er Elizabeth Arden PRO face & body scrub! Min nye favoritt!
  2. Rist godt
    Selvbruningsmoussen rister jeg godt før bruk til jeg ikke hører lyden av veske i beholderen. Det er nok med ett til to pump i gangen på votten ved påføring. Ser du at fargen legger seg litt ujevnt noen steder er det bare å jobbe produktet utover, eventuelt legge på litt mer. Fargen blir ikke så intens etter at du har dusjet, så ikke vær redd om det blir litt mørk farge ved påføring. Jeg selvbruner meg ca 2 ganger i måneden?.
  3. Påfør og vent for du dusjer
    På vinteren bruker jeg medium og på sommeren bruker jeg dark. Jeg påfør produktet når jeg kommer hjem etter jobb i 17-18 tiden, og vasker det av før jeg legger meg, eller neste morgen. Så gjentar jeg det dagen etter, om jeg vil at det skal holde det den lover. Test ut og finn din egen måte å gjøre det på som funker best for deg!

Lykke til med naturlig «fake» farge, og et sunnere alternativ til de skadelige strålene fra sola ?

 

ps. Her er et klipp fra min og Helenes livesending om selvbruning hvor Helene gjør en bra sammanfatning på 30 sekunder! Hele videon, på 20 minutt, finner dere her!

Ha en fantastisk vår!

Hilsen Tone

 

Omtalte produkter

Vita Liberata pHenomenal Mousse
(medium på vinteren og dark på sommeren
)

 

 

 

 

 

Vita Liberata Tanning Mitt

 

 

 

 

 

Elizabeth Arden PRO Invigorating Face & Body Scrub

Leave a Comment