Hvorfor bruke masker?

 

En god maske består av høy konsentrasjon av virkestoffer, det er derfor mulig å oppnå virkelig gode resultater hjemme.

Sheet masks fra seriene Patchology og When gir deg masker som er spesielt designet for å virke på bare få minutter og som er super enkle å bruke i en travel hverdag. Her trenger du kun et rent ansikt. Masken legger du direkte på og du trenger ikke skylle produktet av etter bruk. Dette er masker som er perfekte før f.eks. en fest eller tidlig på morgenen for å få huden til å «våkne opp».  Så har du de mere avanserte maskene som Jelly Mask som er som en helt profesjonell behandling som du kan bruke alene én gang, eller som en kur hvis du har et større hudproblem du trenger hjelp med å få bukt på.

Hvilke typer ansiktsmasker finnes – og hva er forskjellen?

Leiremasker

Dette er dyptrensende masker som bidrar til å trekke olje og smuss til overflaten av huden. De inneholder leire, kaolin eller bentonitt som i tillegg også virker oppstrammende og har en talgregulerende effekt. Leire virker også på betennelser i huden og vil roe ned rødhet som kan oppstå av akne/kviser.
Det finnes ulike typer leire, egnet for ulike hudtyper. Leirens renhet er også helt avgjørende for effekten.

Krem masker eller gele masker

Disse er formulert for å gi fukt og næring til huden. De bidrar ved å transportere næringsstoffer dypt ned i huden og virker slik på å øke hudens fuktighetsnivåer, plumper huden, tilfører essensielle virkestoffer og kan også virke beroligende på følsom hud etter behandlinger eller soleksponering. Det er også i slike serier at man finner masker som er spesielt egnet for svært sensitiv hud, eksemhud eller rosaceahud.

Masker som skal virke over natt

Som regel er det masker som du erstatter med din nattkrem i perioder hvor huden har ekstra behov av f.eks fuktighet og næring. Disse maskene gir et ekstra boost til din daglige rutine og de fleste av disse maskene har gjerne sterke anti-aging fordeler da det er ekstra mye aktive ingredienser.

Våre anbefalinger baser på ulike hudtyper

Alle hudtyper:

Tørr/Sensitiv hud:

https://youtu.be/_u430r1CKlI

Anti-Aging:

Kombinert oljete/akne:

Gusten, grå, livløs hud:

For øyepartiet:

https://youtu.be/ZHqOxZIOGEA
On Key

Related Posts