I den siste tiden har du kanskje lagt merke til at Hyaluronsyre (HA) stadig dukker opp når det er snakk om hudpleie. Dette er slett ikke overraskende. Hyaluronsyre er en naturlig forekommende substans i huden kjent for sin fantastiske evne til å tiltrekke og holde på 1000x dens vekt i fuktighet. Det virker over tid ved å etterfylle huden med fukt for å gi et sunt, smidig utseende.

Det er et stoff som naturlig finnes i kroppen og huden din, men dessverre er det et stoff som minker med alderen. Hyaluronsyre er en kraftig hudpleieingrediens som bidrar til å forbedre fuktighetsnivået, revitalisere hudens øverste lag, beholde fuktighet og gjøre huden din mere smidig og linjer og rynker mindre synlig.

Siden hyaluronsyre har superevner til å tiltrekke seg vann, (ett gram hyaluronsyre kan holde opp til 6 liter vann) betyr det at denne ingrediensen er helt unik i å fukte huden. Men dens superevner virker også slik at den ikke gir for mye fukt samtidig! Det er faktisk slik at for mye fukt igjen kan bryte ned kjernesubstanser som normalt holder hudens overfalte intakt.

Slik kan hyaluronsyre hjelpe tørr, dehydrert hud!

«Det er en fuktighetskilde som tiltrekker seg vann, hydrerer huden uten å gjøre den fet,» forklarer William Kwan, MD, dermatolog fra San Francisco. «Av denne grunn er serum som inneholder hyaluronsyre, ideell for de med fet hud. Mange fuktighetskremer er for tunge eller kan forårsake akne (for personer med fet hud), det er derfor jeg elsker hyaluronsyre«. Dessuten kan hyaluronsyre gi virkelige anti-aldringsfordeler, uansett om huden din viser tegn på aldring eller ikke. Voksne bør vurdere å inkludere hyaluronsyre for å sikre at deres hud er tilstrekkelig fuktet og avverge tørrhet og irritasjon,» sier Ted Lain, MD, en hudlege fra Austin, Texas. «Eldre mennesker trenger hyaluronsyre ikke bare for å hjelpe fuktighet, men også for å forsinke hudens uttynning, kløe og den generelle aldringsprosessen

Stort sett blir HA i dag bioteknisk fremstilt. Hyaluronsyre er kostbart å fremstille, derfor er også prisene noe høyere på produkter med HA av høy kvalitet. Den finnes i ulike former, kort- eller lang molekylform, dette er avgjørende for om den blir liggende på overflaten eller trekker ned. Så alt etter hvilken effekt som er ønsket vil den variere i ulike produkter. HA-produkter er kjent for øyeblikkelig å plumpe huden for å minimere fine linjer. Dette skyldes bruken av natriumhyaluronatets store molekyler som hydrerer og beskytter hudens overflate.

For enda dypere hydrering og langvarig anti-aldringsresultater finner du fra serien PCA skin HA formulert med mindre molekyler som trenger dypere inn i huden, og HA-Pro ComplexTM som stimulerer produksjonen av hudens egen hyaluronsyre.

Hyaluronic Acid Boosting Serum – PCA skin

Det optimale HA serum for alle hudtyper!


Hyaluronic Acid Lip Booster

Et nytt produkt som leverer skikkelige resultater for leppene! Enorme mengder fukt og plumping gir effekt man ikke har sett før!

Oppdag intens hydrering og reverser aldringstegn med hyaluronsyre og korrigerende ingredienser som hjelper deg å våkne opp fornyet.

Korrigerende ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid hjelper denne dypt fuktighetsgivende nattmasken med å forbedre hudens utstråling og hudtone, samtidig som den forbedrer hudens naturlige regenereringsprosess. 
 
Hyaluronic Acid Overnight Mask er en anti-aging maske hvor fokuset er å plumpe huden gi glød og en jevn hudtone og roe ned rødhet. Den passer for alle som ønsker å jobbe på å redusere aldringstegn.