Treat yourself

Du trenger ingen terapeut


Jelly Mask , den "nye" gamle behandlingen!

Previous
Next

Når du får ansiktsbehandling i klinikk, er et av de viktigste trinnene masken mot slutten av behandlingen.

Etter at huden din har vært gjennom peeling og ekstraksjoner, er masken den gjenopprettende delen som lar huden roe seg ned. Mens den vanligste behandlingen er en slags beroligende eller fuktighetsgivende maske, velger mange profesjonelle hudterapeuter i stedet Jelly Mask som gir en mye mere beroligende og avkjølende effekt. I tillegg inneholder maskene ingredienser tilpasset ulike hudtyper og behov.

Disse maskene er ikke nye, selv om du kanskje har fått inntrykk av det gjennom sosiale medier. Dette er et «gammelt redskap» som tidligere kun har vært forbeholdt klinikker, men nå har vi tatt inn disse profesjonelle maskene slik at du kan oppleve den utrolige effekten selv! 

Mange tror at Jelly Mask er det samme som Rubber mask, det er det ikke! 

Våre masker er basert på alger

«Marine alger er en vanlig ingrediens i Jelly Mask, kjent for å være fuktighetsgivende,  beroligende og svært rik på antioksidanter. 

Natriumalginat avledet fra tang i de fleste gelémasker har den egenskapen at de absorberer vann 20 ganger sin egen vekt og skaper et gelélignende stoff. Når det tørker ned på huden, skaper det en slags tildekning (okkulsjon) som hjelper å drive serumene du påfører på forhånd bedre inn i huden. Du må ikke nødvendigvis benytte et serum først, men det vil gi huden et ekstra boost.

Forskjellen på Rubber Mask og Jelly Mask er at gummimasker (Rubber Mask) ikke inneholder alginat, og er som regel leirebasert. Gummimasker er ikke like fuktighetsgivende og er mer ment å forsegle produktet som påføres på forhånd.

En Jelly Mask vil gjøre så mye mer for huden din. I tillegg til å skape en barriere for å hindre andre produkter å «flykte/fordampe» bort, har Jelly Mask mange andre støtteingredienser som Hyaluronsyre,  Melkesyre, Kamilleekstrakter m.m. som gir huden din en fullverdig profesjonell behandling og du finner masker for ulike hudtyper og tilstander.

Jelly Mask gir resultater. De vitamin- og mineralrike formlene gir langvarig fuktighet og gir huden en strålende hudfarge uten hjelp fra lysende primere og highlighters. Maskene gjør at huden blir plumpet og stråler. Gelémasker hjelper til med å bekjempe aldringstegn og minimere utseendet til forstørrede porer. De kan til og med berolige stresset hud, eksem og rosacea, og har du uren, fet eller akne hud finner du en variant som gir deg de resultatene du har drømt om. I tillegg gir selve følelsen av masken den en helt egen og ny opplevelse!
Facebook
Email