Kraften av vitamin C

Anti-aging og UV beskyttelse med Vitamin C

Så da hadde altså mor rett. Et glass appelsinjuice om morgenen er essensielt for å få kroppen i gang og holde den sunn. Appelsin er fullpakket med den essensielle antioksidanten L- askorbinsyre (også kjent som vitamin C). Vitamin C – og andre antioksidanter beskytter kroppens celler fra skade, inkludert forebygging av tegn på aldring som fine linjer og rynker.

Men, det er et stort men, kroppen produserer ikke C vitamin selv, og det er derfor det må tilføres innvortes og utvortes.

L-askorbinsyre gjør like mye godt for kroppen som for huden. Dessverre er huden det siste organet i kroppen som mottar C vitamin så det er som regel svært små doser som blir sendt ut til huden. Dette er hvorfor du bør starte med et serum som inneholder vitamin C hver morgen.

90% av den synlige aldringen som skjer i huden er et resultat av ytre påvirkninger, de fleste av disse er fra UV stråling. Selv om du påfører en bredspektret SPF hver dag, så er det svært sannsynlig at du får en eller annen skade fra miljøet. Vitamin C beskytter huden fra effekten av UV stråling og holder huden i en ungdommelig og sunn tilstand.

PCA skin har flere C vitamin serumer. Alle har kraftfulle prosenter av det mest potente C vitaminet, men de er også paret med ander viktige vitaminer, antioksidanter og virkestoffer for å gi best mulig effekt og resultat.