Anti-aging og UV-beskyttelse med Vitamin C

Så da hadde altså mor rett. Et glass appelsinjuice om morgenen er essensielt for å få kroppen i gang og holde den sunn. Appelsin er fullpakket med den essensielle antioksidanten L- askorbinsyre (også kjent som vitamin C). Vitamin C – og andre antioksidanter beskytter kroppens celler fra skade, inkludert forebygging av tegn på aldring som fine linjer og rynker.

Men, det er et stort men, kroppen produserer ikke C vitamin selv, og det er derfor det må tilføres innvortes og utvortes.

L-askorbinsyre gjør like mye godt for kroppen som for huden. Dessverre er huden det siste organet i kroppen som mottar C vitamin så det er som regel svært små doser som blir sendt ut til huden. Dette er hvorfor du bør starte med et serum som inneholder vitamin C hver morgen.

90% av den synlige aldringen som skjer i huden er et resultat av ytre påvirkninger, de fleste av disse er fra UV stråling. Selv om du påfører en bredspektret SPF hver dag, så er det svært sannsynlig at du får en eller annen skade fra miljøet. Vitamin C beskytter huden fra effekten av UV stråling og holder huden i en ungdommelig og sunn tilstand.

PCA skin har flere C vitamin serumer. Alle har kraftfulle prosenter av det mest potente C vitaminet, men de er også paret med ander viktige vitaminer, antioksidanter og virkestoffer for å gi best mulig effekt og resultat.

Det første kosmetiske produktet som inneholder hexylresorcinol, silymarin og maksimal konsentrasjon av rent vitamin C og E. Styrker, mykgjør og lysner huden, i ett produkt! C- og E-vitamin nøytraliserer angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff! Du bør absolutt implementere et C-vitamin produkt i den daglige rutinen for å hjelpe huden å ha en sunn glød, beskyttelse og for å styrke den.

  • Reparerer huden med kollagen-stimulerende og melaninhemmende ingredienser
  • Beskytter mot aggressive UVA/UVB- stråler med potente antioksidanter
  • Beskytter fra skader mot frie radikaler med anti-inflammatoriske egenskaper

Maksimal kraft fra rent C- og E-vitamin styrker huden, minimerer fine linjer, rynker og misfarginger. Huden får også en strålende sunn glød.

  • Maksimal konsentrasjon av rent C- og E- vitamin gir overlegne resultater
  • Minimerer linjer og rynker
  • Jevner hudtonen
  • Gir glød
  • Sterkere, glattere og beskyttet hud. Du ser resultater etter bare én uke! Dette er serumet for de som tolererer 20% rent C-vitamin

Biolumin-C fra Dermalogica er et høykonsentrert serum som samarbeider med og forsterker hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Serumet fremmer glød, spenst og en jevnere hudtone, og reduserer samtidig fine linjer og rynker. Avansert bioteknologi kombinerer ultrastabilt C-vitamin med spenstgivende peptider og cellefornyende melkesyre (AHA) for å motvirke og behandle skader forårsaket av frie radikaler. Et unikt kompleks bestående av to høystabile former av C-vitamin:  Askorbosilan SP og K3 Vita C jobber i synergi for å motvirke oksidativt stress, mens palmitoyltripeptid-5 stimulerer hudens naturlige produksjon av kollagen. Ekstrakt fra det japanske pagodetreet og chiafrøolje mykgjør og beskytter ytterligere mot frie radikaler.