LED-lysterapi

Led-lys har vært benyttet profesjonelt i mange år. Utviklet av NASA og godt dokumentert som behandlingsform gir LED-lysterapi cellene tilbake energi (ATP) i mitrokondiene som har en viktig rolle for metabolismen vår. Uten at cellene får ATP vil de slutte å fungere, og når vi blir eldre senkes denne energien naturlig i huden, men ved å benytte LED-lysterapi kan vi aktivt bidra til at cellene jobber bedre, og det gir synlige resultater! 

Forskningen og teknologien er i stor utvikling og det drar vi alle nytte av når man nå gjør den tilgjengelig for alle, ikke bare for profesjonelle klinikker, og det til og med til en rimelig pris.

Vårt LED-lys gir deg hele 6 behandlinger i ett produkt! I tillegg til LED-lys får du mikrostrøm som også er benyttet i mange år da det former, strammer opp og gir tilbake konturer. I tillegg har den har også denne maskinen IR (infra rød teknologi) som simulerer kollagenproduksjonen, fremmer blodsirkulasjonen og gjør at huden absorberer produkter bedre.

Sett av noen minutter hver kveld, du kan utføre behandlingen mens du f.eks ser på TV (LED-lyset er ikke skadelig for øynene). La maskinene gjøre jobben og i løpet av kort tid ser du resultatene komme. Men, det gjelder å være konsekvent, la dette bli en del av din daglige rutine for en sunn, klar og strålende hud!

Blått lys

Rødt lys

Grønt lys

Gult lys

Infrarødt lys