Light Eyes Ultra - Kåret til beste behandling under øynene i årets Tatlers guide for beauty and cosmetic surgery 2020

Mange har mørke ringer under øynene, poser og hovenhet. Det hjelper ikke om du sover enn så mye, spiser godt og sunt, trener og drikker mengder med vann. Øyekremer har begrenset effekt på problemet. De kan hjelpe på sirkulasjon, elastisitet og rynker, men ikke på blåheten. 

Man ser trett og uopplagt ut, og eldre. Huden under øyene er tynn, faktisk bare 0,5 millimeter tykk. Til sammenligning er huden for det meste 2 millimeter tykk ellers. Med alderen mister vi også fett under huden, og da blir blåhet enda mere synlig.

Hva kan du gjøre med det?

Du kan få utført Light Eyes Ultra. En behandling spesielt laget mot mørke ringer og poser under øyene!.

En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundtøynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

Behandlingen vil lysne området rundt øynene, redusere væskeansamling og gi et yngre og friskere utseende.

Light Eyes Ultra er en Mesoterapi cocktail designet for å hjelpe området rundt øynene, der få andre behandlinger strekker til.

Hvordan fungerer det?

Vitamininjeksjoner søker å optimere cellefunksjonen slik at cellene og mikrosirkulasjonen fungerer optimalt. Dette vil igjen kunne gi bedre sirkulasjon, oppstramming av hud og drenering av overflødig vevsvæske.

Hvordan utføres behandling med Light Eyes Ultra?

Behandling utføres med minimalt av ubehag. Bedøvelseskrem kan benyttes innen behandling dersom det er behov for dette. Selve behandlingen går raskt og tar opp mot 15 minutter. Vanligvis behøves 4 behandlinger for å få et optimalt resultat. Mange ser resultat allerede etter den første behandlingen. Oppfølgingsbehandlinger anbefales. På Essens Dagspa får du utført behandlingen av sertifiserte sykepleiere.

Hva skjer etter behandlingen?

Siden behandlingen er injeksjonsbasert er det helt normalt å være litt hoven og rød etter behandlingen. Blåmerker kan også oppstå. Hevelser og rødhet vil vanligvis forsvinne i løpet av 48 timer. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Ettersom reaksjon på behandling er ulik fra person til person, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg disse.

INTRODUKSJONSTILBUD

Pris pr. behandling er kr. 2500,-  Det er individuelt hvor mange behandlinger som trengs, men forbedring vil allerede sees etter første behandling i de fleste tilfeller. Vi vil anbefale en kur for å oppnå det beste resultatet.         

Introtilbud: Ta 4 behandlinger, men betal kun for 3. (Total kurpris kr. 7500,-) 

Intervall på 7-14 dager mellom hver behandling. 

Bestill time her