Møt PRIORI – adaptiv hudpleie som forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem

PRIORI gir biologiske og bioteknologiske fremskritt til cosmeceuticals og naturlig / ren skjønnhet som skaper effektive, funksjonelle og innovative produkter, slik at kvinner og menn i alle aldre og etnisitet kan oppnå sin ideelle hud

Huden er intelligent

Hver og en av oss er skapt forskjellig, med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Unike som snøkrystaller. Det er derfor den nye generasjon PRIORI hudpleieprodukter er nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og tilføre eksakt det du trenger … akkurat når du trenger det.

PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring, beskyttelse osv. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest ideelle huden.

Det er dette vi kaller tilpasningsdyktig hudpleie for nettopp deg og dine behov!

LCA -serien

Består av kjerneprodukter og passer for alle hydtyper. En komplett hudpleieserie som fokuserer på fukt, eksfoliering, volum og beskyttelse. Kan benyttes uansett alder.

Q-SOD-serien

En mer avansert hudpleieserie som passer en voken hud som mangler energi, spenst og glød. EKS. solskadet hud, synlige linjer og rynker, pigmentflekker etc. 

TTC-serien

Består av 99% naturlige ingredienser. En komplett serie for de som sliter med rødme og sensitive hud og som vil minimere linjer og rynker. Meget antiinflammatorisk og har lysnende effekt på huden. Passer alle aldre.

PRIORI´s hudpleiende komplekser

Våre «superhelt» ingredienser.

Priori´s proprietære komplekser er det som gir formlene våre avanserte tilpasningsegenskaper. De aktive ingrediensene fungerer i synergi for å gi bedre effekt enn de enkelt ingrediensene alene.

Q+SOD Complex

Melkesyre pluss vitamin A, C, E & Pro Vit A – gir en overlegen, skadefri peeling, fuktighet og normalisering uansett hudtype. Forbereder huden for de aller beste resultatene, samtidig som den øker naturlige hyaluronsyreproduksjon.

LCA Complex

Svært konsentrert Super Oxide Dismutase pluss CoQ10 – Ultimate antioksidantbeskyttelse for dagens hudbehov. Arbeider for å etterligne hvordan naturlige antioksidanter fungerer i huden for å gi ypperste korreksjon og beskyttelse til cellene dine.

Triple Turmeric Complex

 

En forbindelse med tre gurkemeieaktiver, grønn te, druekjerneekstrakt og lakris – gir antioksidantbeskyttelse, og har rødhetsdempende egenskaper, samtidig som pigmenteringer reduseres ved hjelp av å hemme enzymet tyrosinase.

DNA Enzyme Complex

Naturlige DNA-reparasjonsenzymer fra blå/grønne alger, mikrober og sennepsfrøekstrakt etterligner hudens DNA-enzymer for å kutte ut og reparere skader på hudens DNA, slik at cellene kan fungere riktig og nøytralisere ytterligere skade.

Botanical Complex

Seks ingredienser som gir mer enn 30 antioksidanter – Inkluderer antioksidanter og polyfenoler for en bredspektret beskyttelse med naturlig anti-inflammatoriske, oppklarende og pigmentutjevnende egenskaper.

Advanced Moisture Complex

Glycerin, Sodium PCA, Trehalose & Sodium Hyaluronate – Intens fuktighetsaktivitet både på kort og lang sikt i huden. Tar opp årsaker til tørr hud, med en fuktighetslåsende evne som holder huden følelse frisk.

Anti-Irritant Complex

Allantoin glycyrrhetinic acid, bisabolol & sucrose cocoate – Målrettet antiinflammatorisk, fuktighetsgivende, beroligende, lipiderstattende og konditionerende egenskaper for å roe og rense irriterte områder i huden din.

IR Complex

Naturlig forekommende karnosin, soliberine og melanin gir bredspektret beskyttelse mot UV-, HEV- og IR-stråling, for å motvirke celleskader.

Leave a Comment