Om essensbeauty.no

essensen av oss

Vi er essensen av Vigdis Jentoft, som for over 45 år siden realiserte visjonen om å etablere Tromsøs første skjønnhetssalong. Det ble starten på essens dagspa, som er kåret til Norges beste, og som er kjent langt utenfor Norges grenser. Vi har båret visjonen til mor videre ved å etablere essens beauty – Norges eneste nettbutikk der fagfolk står bak disken.

Her får du råd om din hud

Kvinner skal bli tatt på alvor og bli behandlet med respekt, var Vigdis mantra. Vi er lært opp til å være opptatt av ingrediensene i produktene vi selger. Alle våre produkter er derfor håndplukket og dokumentert etter kosmetiske og kliniske standarder. Vi er også opptatt av hva som er bra for din hud og hva du ønsker å oppnå. Derfor har vi hud- og kroppsterapeuter, sykepleiere og leger som du kan gi deg råd om hvilke produkter du bør velge fra nettbutikken.

Hilsen alle på essens

Bli bedre kjent med oss

Liker du bloggen vår kan du følge den via RSS eller ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.  Tilbakemeldinger blir alltid satt pris på. Du kan også følge oss via sosialemedier og på essensbeauty.n

 

Leave a Comment