PCA Skin’s produkttilbud er forskningsbasert. Produktspekteret er designet og utviklet for å selektivt innlemme det beste innen hudpleieteknologi for å gi overlegne kosmetiske resultater og forenkle behandlingen av hudpleieproblemer.

Når PCA debuterte i 1990, startet det en revolusjon innen hudpleieindustrien. PCA er alltid i forkant og bygger en bro over gapet mellom hudpleie og medisin. Linjen tilbyr medisinske ingredienser og formler som gjør det til et populært valg blant kliniske hudpleiere og medisinsk fagfolk. I dag er PCAs nyskapende formuleringer tilgjengelig over hele verden utelukkende gjennom leger og lisensierte hudterapeuter.

PCA SKINS formuleringer er laget for å hjelpe ved en rekke hudsykdommer. Produktene er gunstig i behandling av akne, rosacea, solskader, hyperpigmenteringer og aldring av huden. Hver spesifikke formel inkorporerer det siste innen medisinsk- og vitenskapelig forskning for å gi en optimal kombinasjon av ingredienser for å oppnå tilfredsstillende resultater.acne-01

PCA SKIN hudpleieprodukter er designet i å være forsiktig, men effektivt. De inneholder ingen sterke alkoholer, kunstige fargestoffer, farger eller dufter. PCA SKIN er dermed et ideelt valg for sensitiv hud som kan være utsatt for irritasjon fra syntetiske dufter, fargestoffer og farger som noen ganger finnes i andre hudpleieprodukter. PCA SKIN inneholder ikke tunge oljer eller voks som kan tette porene og forverre akne. PCA SKIN velger ingredienser designet for å gi næring og forynge huden og holde den i balanse. PCA SKIN er en forkjemper for Alpha hydroksy syrer (AHA) som benyttes mye i hele produkttilbudet. Medisinske lærebøker anerkjenner PCA SKIN som opphavet til avanserte blandede AHA peelinger.

PCA SKIN har et veldig sterk AHA tilbud, men samlet representerer merket et balansert flerdimensjonal produktspekter som inneholder en rekke viktige ingredienser. I tillegg til AHA, inneholder PCAs produkttilbud andre sentrale ingredienser, inkludert hyaluronsyre, peptider, antioksidanter, pigmentkontrollmidler, peptider, aknekontrollmidler og ikke-fysiske solkremer.

bna_esthetique-peel

PCAs AHA-formuleringer er hovedsakelig blandinger av melkesyre og fruktsyrer. Denne blandingen gir en mild peeling og pH-balanserte produkter. PCA distribuerer også faglig og medisinske AHA og TCA (tri-klor-eddiksyre) peeling produkter til medisinske fagfolk. Disse produktene er designet for dypere peeling der hvor det er nødvendig for å oppnå de ønskede resultater. Dette er behandlinger som KUN utføres av helsepersonell.

Antioksidanter reparerer og forhindrer celleskader forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler er biprodukter av den naturlige oksidative prosessen i huden og bidrar til kollagen og proteinskade på et molekylært nivå i huden. PCA produkter inneholder flere antioksidanter inkludert polyfenoler fra grønn te, soya og frukt ekstrakter, vitamin E, C og retinol.

PCA «angriper» pigmenteringer med en kombinasjon av ingredienser, inkludert hydrokinon, Kojic, lakris, melkesyre og vitamin C.

Et av de nyere områdene innen hudpleieutvikling i de senere år, har vært innføringen av aktive peptider. PCA produktene inneholder nøkkelpeptidingredienser inkludert Matrixyl 3000, en blanding av to avanserte peptider som produserer synlig anti-rynke aktivitet. ExLinea Peptide Smoothing Serum er PCAs flaggskip peptidprodukt

PCA vet at akne er et problem for de som er rammet. Aknebehandling inkluderer produkter som inneholder noen av de mest effektive midler som er tilgjengelige for akne inkludert benzoylperoksid, salisylsyre, svovel og azelainsyre. Produktene er utviklet for å være så skånsom som mulig men samtidig så effektive som mulig.

PCA tilbyr en komplett linje av elegante kjemiske solkremer som er anbefalt av Skin Cancer Foundation. PCA foretrekker kjemiske fysiske solkremer fordi de mener kjemiske solkremer gir en mer behagelig følelse og lar seg inkorporere i hudkremer som brukes i det daglige slik at man alltid har SPF på huden uten å måtte benytte egne solkremer for dette.

 

skincancerlogolrg