Episke rensprodukter

Disse episke renseproduktene er blitt manges favoritter i løpet av de årene de har eksistert.  Linjen har blitt utvidet til flere produkter etterhvert og i dag har vi en rensebar til alle hudtyper og indikasjoner. Barene er IKKE basert på såpeingredienser, MEN er høykonsentrert på aktive virkestoffer, de er altså mer potent/aktiv en et vanlig renseprodukt.

Disse barene er perfekte til så mangt. Fungerer som daglig rens, gir god eksfoliering og lar du den ligge på ett minutt eller to fungerer den som en maske! 

De er antibakterielle i seg selv og samler ikke bakterier, de er drøye, kan benyttes med medfølgende svamp eller rensebørste, det er opp til deg hva du velger å aktivisere den med.

Du kan benytte alle barene på ansikt og kropp. Om du benytter makeup vil vi anbefale at du bruker en pre-cleanse først, to-stegs rens har etablert seg som en viktig og effektiv metode for en helt ren hud. Vi anbefaler PCA Skin Daily Cleansing Oil daglig uansett om du har fet eller tørr hud. Er du på reise benytt PCA Skin Makeup Removing Wipes som er lett å ta med seg og varer i 25 dager.

Blemish Control Bar

Effektiv mot fet hud, akne hud og rosacea

Klarner opp utbrudd over store områder på ansikt og kropp! Denne rensebaren/såpen er formulert med 2% salisylsyre og eukalyptus som er svært effektiv og renser huden grundig. Unik pakket i en krukke for å hindre krysskontaminering, denne baren er lett å ta til treningsstudioet eller kan stå i dusjen for enkelhets skyld.

Dry Skin Relief Bar

Effektiv mot tørr hud, seboreisk eksem og psoriasis

En mild rens som beroliger og styrker tørr hud og alle tørre hudtilstander. Virker også svært godt på psoriasis og seboreisk eksem, også på kroppen og hodebunn. Kontrollerer og bekjemper irritert, kløende hud med 3% salisylsyre og er mild nok til å brukes hver dag!

Effektiv mot pigmenteringer, lysner misfarvinger i huden etter hormonelle endringer, inflammasjon, sår, arr, solskader og hudaldring.

Pigment Bar

Stimulerer cellefornyelsen i tillegg til å forhindre og lysne pigmenteringer.

Med Azelaic Acid, Kojic Acid, Maltose, Niacinamid virker pigment bar som kraftskyts mot overproduksjon av pigmenter og TEWL = tap av fuktighet samt inflammasjon i huden. Er også en fantastisk rens mot aldrene hud da den virker stimulerende på cellefornyelsen i tillegg til å forhindre og lysne pigmenteringer og slik gi en jevnere hudtone.

Bruk

Fukt den medfølgende svampen og jobb opp et mykt skum, påfør huden, masser og vask av med lunket vann. Klapp huden tørr.

Skyll svampen og la den lufttørke. La lokket være av slik at også baren tørker.

Det følger med 3 svamper, vi anbefaler å bytte de ut hver måned. Svampene kan vaskes i maskin i pose.