Med banebrytende hudteknologi er PCA Skin først i bransjen med løsningen for å korrigere alle typer synlig hyperpigmentering – på tvers av alle Fitzpatricks hudtyper 

Pigment Correct Peel gir 17 % reduksjon i synlig hyperpigmentering fra første behandling. Du kan se resultater så tidlig som sju dager etter behandling, og peelingen har lav til ingen nedetid eller flassing. 

PIGMENT CORRECT PEEL GIR 17 % REDUKSJON I SYNLIG HYPERPIGMENTERING FRA FØRSTE BEHANDLING. DU KAN SE RESULTATER SÅ TIDLIG SOM SYV DAGER ETTER BEHANDLING, OG PEELINGEN HAR LAV TIL INGEN NEDETID ELLER FLASSING.

Endelig er den her

Hudpleier Johanne fra Essens Dagspa har gledet seg til å få Pigment Correct Peel i klinikk. Nå har hun utført første behandling med peelingen. 

«Endelig er den her. Vi vet hvor bra resultater den gir, og kundene vil selv kunne se hvordan vi behandlere bidrar til et tydelig og effektivt resultat, sier hun». 

Pigmentasjon som melasma og solskader er vanskelig pigmenteringer å jobbe med. Med Pigment Correct Peel kan vi jobbe på alt fra helt konkret pigmentering til generell misfarging, og samtidig ivareta den sensitive hudpleien. 

«Nå har vi en peel som spesifikt jobber mot det mest krevende og utfordrende vi har av pigmenteringer, forklarer Johanne». 

 

Avansert og banebrytende teknologi

Årsaken til pigmentering er inflammasjon i huden. Pigment Correct Peel løfter pigmentene og jobber antiinflammatorisk. Tidligere har det vært vanlig å bruke hydrokinon for behandling av pigmentering, og det har en lysnende effekt på huden. Hydrokinon på over 2% er reseptbelagt. 

PCA Skin har utviklet Pigment Correct Peel med mål om å ikke bruke Hydrokinon, men fortsatt få samme type effekt. Det har de fått til ved å kombinere hovedingrediensene i den nye peelingen. De jobber nemlig mer effektiv sammen enn individuelt.  

Ingredienser

Melkesyre (16%), mandelsyre (8%), pyrodruesyre (4%

eksfolierer og løfter eksisterende synlig hyperpigmentering samtidig som den hemmer melanin produksjon.

Traneksamsyre (TXA) (1%)

er en effektiv tyrosinasehemmer som forhindrer dannelse av ny synlig hyperpigmentering. Forsinker produksjonen av melanin ved å hemme en vei kjent som plasminogen/plasminveien.

Mariatistel ekstrakt

er beroligende anti-inflammatorisk botanisk ekstrakt som støtter hudbarrieren ved å redusere hudbetennelse som er forløperen til all synlig hyperpigmentering.

Kombiner behandling hos klinikk med hjemmeprodukter

Pigmentasjon er en helårsutfordring, så det er viktig å være tro til hjemmeprodukter for å oppnå et optimalt resultat. I tillegg vil dette forebygge nye pigmenteringer. 

Vi anbefaler Pigment Gel Pro fra PCA Skin som ditt hjemmeprodukt mot pigmentering. Den har fått mye oppmerksomhet for sin evne til å falme hyperpigmentering på så lite som fire uker. Samtidig beskytter den huden mot nye mørke flekker. 

«Behandling med Pigment Correct Peel gir deg det lille ekstra for å hjelpe deg i prosessen, men du må også gjøre litt av jobben selv for best resultat, minner hudpleier Johanne».  

Relaterte innlegg

Pigmentering

Pigment Correct Peel gir 17 % reduksjon i synlig hyperpigmentering fra første behandling. Du kan se resultater så tidlig som sju dager etter behandling, og peelingen har lav til ingen nedetid eller flassing.

Rosacea – en kort innføring

Rosacea er en kronisk hudtilstand som kan forårsake følsomhet, overdreven rødme, vedvarende rødhet, ødelagte kapillærer og kviser. Ofte blir denne tilstanden forvekslet med allergi eller akne. Hvis man ikke behandler huden, kan tilstanden forverres. Symptomer utløses ofte av visse faktorer, som vanligvis er unik for hver enkelt så det er viktig å forstå de vanlige utløserne, slik at du kan behandle tilstanden tidlig.

Skinbetter Science

Er du lei av hudpleieprodukter og merker som lover store resultater men du synes ikke det er stor forskjell på huden din uansett?
Skinbetter Science skiller seg ut fra andre lignende hudpleiemerker på grunn av sin forpliktelse til innovative og vitenskapelig støttede formuleringer. Her er noen nøkkelfaktorer som skiller SkinBetter Science

Er huden din klar for høsten?

Høsten signaliserer ofte endringer i rutinene våre, vi tar på oss varmere klær, men vi bør også gjøre noen endringer i hudpleien vår.
Etter hvert som årstidene endres, kan du legge merke til at huden din ser og føles litt annerledes ut også. Hvis det er tilfelle, kan det være på tide med noen justeringer i hudpleierutinen din. Sommerens påvirkning på huden gjør det nødvendig med litt ekstra TLC.

Klar for å gjøre noe med dine hudpleieproblemer etter sommeren og forberede huden din på tørt høstvær og tørt inneklima? Les videre for å lære hvordan.

Hva gjør niacinamid for huden?

Niacinamid (vitamin B3) er et stabilt vitamin som tilbyr et bredt spekter av veldokumenterte fordeler. Niacinamid hjelper å hydrer huden, behandler hyperpigmentering, fremmer hudens elastisitet, reduserer rødhet og flekker og fungerer som en antioksidant, altså bekjemper frie radikaler som skader og bryter ned huden.