Plages du med pigmenteringer, misfarging av huden?

Hyperpigmenteringer, en misfarging av huden, skyldes ofte betennelser, hormonelle endringer eller arvelighet. Betennelser som fører til hyperpigmenteringer kan komme fra overeksponering av sol, solarium, akne og gjennom bruk av lasere eller andre type skader i huden. Hormonell-indusert hyperpigmentering opptrer oftest under graviditet, men kan komme av svingninger i hormonbalansen, for eksempel under pubertet, bruk av prevensjonspiller, overgangsalder og ved hormonerstatningterapi.

I følge Dr. Linder, må leger, helsepersonell og hudterapeuter som ønsker å behandle hyperpigmenteringer hos deres klienter, effektivt studere årsaken til hyperpigmentering nøye. Først må de utvikle en klar forståelse av melanogenesis og dets årsaker. Melanogenesis er en prosess forårsaket av betennelse eller hormonelle svingninger som resulterer i misfarginger på overflaten av huden. 

Deretter må de finne ut hvordan bestemte aktuelle ingredienser behandler hyperpigmenteringer. Endelig, væpnet med denne kunnskapen, må de bruke den rette kombinasjonen av ingrediensen for å kunne avbryte melanogenesis på flere punkter i prosessen.

Den største fordelen ved bruk av en kombinasjonterapi i behandlingen av hyperpigmentering er synergien av ingrediensene som arbeider sammen, samt å unngå potensielt irriterende ingredienser, det akselererer resultatene og samtidig reduserer risikoen for post- inflammatorisk hyperpigmentering, øker cellefornyelsen og hudfornyelsen.

«Selvfølgelig, noe alle må gjøre for å forhindre ny hyperpigmentering fra å utvikle seg, samt redusere risikoen for hudkreft er å beskytte seg fra solens skadelige stråler» sier Dr. Linder .  «Det er veldig viktig at vi alle bruker produkter som inneholder en SPF 15 eller mer daglig, selv om du jobber på et kontor! Se etter produkter som tilbyr både UVA og UVB beskyttelse. 

Det er veldig viktig at klienter som sliter med hyperpigmentering får en grundig hudanalyse og rådgivning om deres tilstand med en lege, helsepersonell eller hudterapeut, for eksempel en sertifisert PCA SKIN terapeut, for å finne ut hvilke kombinasjoner av profesjonelle behandlinger og daglig pleieprodukter som er rett for dem.

Ved kraftig pigmentering er det kun en kombinasjon av profesjonell behandling og hjemmeprodukter som kan løse problemet. Hos personer med mindre kraftig misfarging kan man ved bruk av de riktige hjemmeproduktene oppnå flotte resultater. PCA skin har produkter spesielt tilpasset problematikken.

Om Dr. Jennifer Linder:

Dr. Jennifer Linder er en dermatolog og Mohs hudkreft kirurg. Hun har en privat praksis i Scottsdale, Arizona.  Dr. Linder fungerer også som en klinisk instruktør ved University of California, San Francisco i The Institutt for Dermatologi og som Chief Scientific Officer for PCA SKIN. Hun er en formelt trent bioingeniør og farmasøyt.

Om PCA SKIN:

PCA SKIN er et Healthcare firma, anerkjent i fremtredende medisinske lærebøker som opphav til avanserte blandede kjemiske peelingformuleringer.  Selskapet er fortsatt industrileder i utviklingen av milde, men likevel svært effektive profesjonelle behandlinger og daglig pleieprodukter . PCA SKIN er tilgjengelig igjennom leger, helsepersonell og hudterapeuter.

Leave a Comment