Skinboost til sommeren

Av Restylane

Turid Mikkelborg er selveste dronningen av Restylane Skinbooster. Det er mye takket være Turid at denne foryngende behandlingen er blitt så populær i Norge.

Hvorfor liker du Restylane Skinbooster så godt?

Turid Mikkelborg portrett

”Skinbooster revitaliserer huden, gjenoppretter fuktbalansen og stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin. Skinbooster er på så mange måter en ungdomskur for huden.”

Hva slags resultater kan man få?

”Det er jo alltid individuelt, men det som er så unikt med Restylane Skinbooster er at det setter i gang prosesser i huden som varer over tid, slik at resultatet ofte blir bedre etter hvert. Alle får et friskere utseende og mer glød i huden. Det skal ofte veldig lite til for å gjøre en stor forskjell. Det beste er at behandling med Restylane Skinbooster gir et helt naturlig resultat som varer over tid. Man ser bare friskere og yngre ut.”

Mia Gundersen om hvorfor hun bruker Restylane Skinbooster

Hvordan foregår det?

”De fleste bør starte med en kur på tre behandlinger med noen ukers mellomrom. Da tar man litt etter litt, lar huden jobbe mellom behandlingene, og tilpasser etter hvert. Etter en kur på tre behandlinger, kan man ta en såkalt ”touch-up” etter noen måneder, kanskje et halvt år, kanskje mer. Det er veldig individuelt.”

Hvem passer det for?

”Det passer for de fleste. Man kan fint starte allerede i 30-årene for å forebygge aldring. Hvis man i tillegg er flink med å beskytte huden mot for mye sol, ved å bruke solfaktor året rundt, kan man ha en ungdommelig, frisk hud veldig lenge. Men Restylane Skinbooster passer til alle aldre, og vil uansett gi en friskere hud.”

”Sørg for å bruke gode produkter hjemme også. En fin hud skal behandles innenfra og ut og utenfra og inn. Husk også å kun gå til en autorisert Restylanebehandler med gyldig ID-kort. Da vet du at du får ekte Restylane og behandleren har medisinsk og anatomisk kompetanse.”

Leave a Comment