Sminke til 17. Mai

Naturlig er stikkordet

Vi ønsker gjerne å stråle og se vakker ut på en dag som 17. mai, enten du skal bruke bunad, sommerkjole eller andre fine antrekk! Det bør helst være naturlig, holde hele dagen og lett kunne forvandles fra en dag- til kveldsminke 

av essens beauty

Første steg for en naturlig makeup er at huden er preppet. Det vil si at du noen dager før har tatt en grundig peeling og fått bort grå og gusten hud. (Vi kan anbefale denne oppskriften for et flott resultat).

I tillegg er fukt et nøkkelord. En gjennomfuktet hud har en naturlig glød og ser strålende ut. Bruk en fuktrik dagkrem, helst en med SPF for best beskyttelse. Her finner du forslag til dagkremer med SPF.

Et annet lurt «triks» er å bruke en krem med farge, da kan du hoppe over foundation og slik få huden bedre frem og mer naturlig.

En primer vil gjøre at makeupen sitter mye bedre gjennom dagen, bruk den etter dagkrem uten farge, eller før din dagkrem med farge

Dagkremer med SPF og farge – beskyttelse, hudpleie og makeup!

Dagkrem med SPF og universell farge
Gel-basert lett dagkrem med farge
USAs mest solgte dagkrem med SPF og farge!
Veldig lett og transparent krem med litt farge
For deg som har svært sensitiv hud som lett blir rød
Mineralbasert BB cream
Mineralbasert dagkrem med farge

Ram inn ansiktet med det helt nye Contour Kitet fra Jane Iredale! Bruk Blending/Contouring Brush til å legge skygge, highlighter og blush strategisk i ansiktet for å få frem dine beste trekk! Her er en oppskrift på bruken av det.

GreatShapeContour Kit inneholder highlighter, blush og contourpudder i et og samme kit for at du enkelt og raskt skal kunne fremheve og forme dine ansiktstrekk. 

ØYNE

Fra glo skin beauty kommer disse pallettene som har alle fargene hjertet begjærer! Du kan velge mellom kalde eller varme nyanser, samt metall.

Med disse pallettene kan du lett trasformere dagmakeupen til en mere dramatisk kveldsmakeup med enkle og får grep

Previous
Next

LEPPER

For dagen kan du gjerne gå for en gloss, bruk en lipliner til å ramme inn leppene, bruk den også på leppene for at de skal ha farge når du unner deg en velfortjent is eller noe godt å spise. Da er det enkelt å påføre gloss etterpå og resultatet ser like fint ut hele dagen. Baby Lips fra Laura Mercier er en farge som passer alle og til alt av glosser! Den har en naturlig tone som gjør det enkelt å få pene lepper.

Ønsker du mere farge og en som sitter som støpt vil vi sterkt anbefale Gen Nude Matte Liquid Lip Colour– disse er fantastisk fine og en favoritt hos oss!

Gratulerer med dagen!

Spread the word


Facebook


Twitter


Google-plus


Linkedin


Snapchat