Smith & Cult, nytt på essens

På bilden appliserer Lise ett nytt lager av Vegas Post Apocalyptic. Til høyer, på hennes pekefinger, har hun samme lakk som ble lagt tio dager tilbake. Det satt fortsatt veldig gott! De andre lakkene på bilde er Bitter Buddhist, King & Thieves og Darjeeling Darling.

Før noen uker sedan kom det nya lakk til essens. En av mina første tanker var att det der er fine lakk å ha på en hylle hjemme. Sedan testede jeg å lægge ett av lakken, jeg valgte Bitter Buddhist (hm hva skjedde med navnene?). Då gikk min åsikt fra at det var et fint lakk å ha på hyllen, til ett fantastisk lakk å ha på naglene! Jeg er veldig sikker på at det var personlig rekord uten å få en flise når dag seks kom. Fra meg får ett sånt lakk høgste betyg, før jeg er personen vars nagellakk vanligvis fliser seg dag to, uansett hvis jeg brukt over- og underlakk. Jeg liker å trene og vara utomhus, og jeg tar ikke hensyn til hvis jeg har lakk på eller ikke. Og då er det ju fint hvis ikke lakket tar hensyn til hva jeg gjør heller!

Vad lakket (eller snarare de som laget lakket), derimot tar hensyn til er å unngå enkelte ingredienser. På hjemmesidan kaller de det for en 8-Free formula, hvor they had me at formaldehyde, for hvis de unngår dette er det gott nok for meg!  Hele listan på denne 8-free formula er i vart fall før den insatte dibutyl phthalate, toluene, formaldehyde, formaldehyde resin, camphor, xylene, ethyl tosylamide og triphenyl phosphate.

Den store korken på nagellakket går å ta av. Det er bare å dra den rætt upp. Eg uppskattar når tilverkarna har design OG anvændarbarhet i åtanke.

De farger som finnes I butikk og netthandel. Eg har testat Bitter Buddhist, længst opp till venstre, og Lise har prøvat ut Vegas Post Apocalyptic, nummer tre fra høyre lengst opp.

Mitt omdømme blir att Smith & Cult er veldig kult (! hihi) og en like fin gave å gi som å få.

 

Hilsen Anna, makeup artist på essens dagspa

Leave a Comment