Sommer-makeup for hverdag og fest av Tone

Bronset hud og glødene øyne gir en frisk og sunn sommerlook! Om sola uteblir, eller du har en lysere hudtone som ikke får mye farge, kan du likevel med enkle knep få et resultat som oser middelhavsgudinne!

 

Jeg har lagt en makeup på Elin som passer til sommerdager og som lett kan videreføres til sommerfest, eller lystig lag etter jobb på uteserveringen.

 

HUD: Huden jevnes ut med Jane Iredales BB cream spf 20, blandet med Sheer Tint Illuminator fra glo minerals for en lett og glødende finish. Elin har noen pigmenteringer øverst på kinnbenene, men Glo Luxe Brightening Concealer i fargen Sunburst kamuflerer disse helt perfekt!

For en solkysset finish la jeg bronser fra glo minerals i fargen Sunlight midt på kinnben og øverst i pannen, komplimentert med Papaya Blush fra glo minerals

 

BRYN: Forsterket formen på brynene med Laura Mercier Brow Pencil, Blond.

 

ØYNE: For å fremheve Elins vakre blå øyne valgte jeg Eye Shadow Trio fra glo minerals i fargen Copper Sheen.  Den lyse gulltonen la jeg på hele lokket og duset godt ut, og den mørkeste la jeg i ytterkant av øyet for å skape dybde.

Deretter la jeg Jane Iredales gel liner i sort langs vipperoten for å gi et inntrykk av tykkere og lengre vipper. Denne duset jeg ut med den mørkeste fargen i paletten for en softere finish. Den samme øyeskyggefargen la jeg også under øyet.

For et sterkere og mer intenst blikk la jeg Mysticol i sort fra Jane Iredale på hele våtkanten oppe og nede. Denne holder godt, og sitter selv på varme dager. Dette er noe som enkelt forvandler en dagmakeup til en mer festiv look. Øyen-makeupen avsluttet jeg med Laura Merciers Waterproof Mascara etter en runde med vippetang.

Tips: Vannfast maskara holder vippen buet lengre enn vanlig maskara.

LEPPER: På leppene la jeg den nye Lip Drink spf 15 fra Jane Iredale i fargen Crush.

 

Elin2

Dersom du ønsker et mer glamorøst eller tøffere utrykk, går du for en knall leppefarge i sommer!  Her har jeg oppgradert looken til Elin med Creme Smooth Lipcolour fra Laura Mercier i fargen Red Amour.

 

Elin3

Det er selvfølgelig et must med matchene negler! Jeg anbefaler CNDs Vinulyx for best holdbarhet og glans! Håper du ble inspirert! Tusen takk til Elin som stilte som modell!

God sommer! Hilsen Tone

Tone