HJEMMESPA

«Tiden vi er inne i nå gir oss mulighet til å ta ekstra godt vare på oss selv! Tenn et nydelig duftlys, fyll badekaret med noe som får deg til å slappe av. Har du ikke badekar kan du likevel skape en atmosfære av ro rundt deg. Sett på deilig musikk og la deg innhylle i velvære»

TENN ET LYS

Duftlysene fra VOLUSPA er en klasse for seg selv!

Voluspa handler om å gjøre de riktige tingene på riktig måte for å lage et feilfritt produkt. Dedikasjon til innovasjon kjenner ingen grenser. I løpet av de to siste tiårene har Voluspa viet seg til forskning og utvikling av de reneste ingrediensene – noe som gjør Voluspa til et av de første selskapene som bruker en kokosnøttvoksblanding i lysene.

Den egenutviklede formelen starter med kaldpresset kokosnøttolje fra kjøttet av fersk frukt. Oljen opprettholder deretter hydrogenering og blir omgjort til kokosvoks med en vakker, kremhvit konsistens. Blandingen brenner ikke bare opptil 90% renere enn 100% soyavokspartikkeler, den opprettholder integriteten og maksimalt volum av de utrolige duftene.

Der andre stearinlys mister de subtile notene og karakteren, lar kokosnøtsvoksblandingen enhver nyanse komme gjennom. Voluspa er like opptatt av integriteten i prosessen som for duftene. De moderne fasilitetene garanterer at alle lysene er miljøvennlige, bærekraftige og produsert uten pesticider eller parabener. Disse amerikanske mesterverkene inneholder også 100% naturlige veker.

START MED PEELING

Å peele/skrubbe huden, både ansikt og kropp er starten på en sunn og strålende hud. Med å skrubbe fjerner du alle døde hudceller som får huden til å se gusten ut, du får i gang sirkulasjonen og hjelper alle påfølgende produkter å trekke ordentlig inn. 1-2 ganger i uken burde du gjøre det til en vane, da vil huden takke deg.

Peeling til ansiktet

Hvorfor bare nøye deg med en peeling? Pore Refining Treatment gir deg 2 produkter i 1! Peeling og maske som fjerner død hud, men som også sørger for at utseende av porene blir mindre! Den perfekte masken for hud som plages med urenheter.

Simply When

Luksus, nytelse og effekt

Hva er behovet? Simply When har løsningen!

Disse sheet maskene skiller seg ut fra konkurrentene, og det er ikke bare fordi du får essenser og serum som gir synlige og følbare resultater, men også prisen! For kr 60,- får du den ultimate spa opplevelsen på ditt eget bad (eller i sofaen), huden fylles av virkestoffer som gir resultater etter bare 15 minutter. I denne serien finner du garantert en maske uansett hudtype og behov!

  • Høy kvalitet og skånsomme essenser
  • Ultramyke masker av 100% bomull
  • Dermatologisk testet av EU -godkjent laboratorium
  • Ingen parabener, triklosan
  • 0,5% Phenoxyetanol
  • Tilpasser seg huden perfekt uten å lage luftbobler slik at masken kommer i kontakt med huden i hele ansiktet for optimal effekt
  • Holder på produktet uten å dryppe. Materialet kommer best ut på tester for å holde på ingredienser og produkt
  • Biologisk nedbrytbart materiale
  • Ultimat absorberende effekt, bomullsmaterialet holder 13 ganger sin egen vekt

Peeling til kroppen

100% organisk! La kroppen oppleve denne luksuriøse, hudfornyende økologiske kaffe- og organisk sjøsalt-eksfolierende kroppskrubben som også inneholder kokosnøttolje for å hydrere og mykne huden. Masseres på hele kroppen i sirkelbevegelser. Påfør på tørr hud for grovere skrubb, våt hud for en mildere effekt. Skyll av med varmt vann og klapp huden tørr. En til to spiseskjeer er nok til hele kroppen. Du finner flere skrubber i denne serien med nydelige dufter.

Denne kroppsvasken er perfekt for alle hudtyper, men spesielt til de med veldig tørr hud, og som leter etter ekstra fuktighet i dusjgelen.
Formulert med kokosolje, roseolje og med den ekstra beroligende fordelen av Aloe Vera, gir denne fuktighetsgivende kroppsvasken en ren og luksuriøs følelse uten at huden føles fet av olje. Slik blir huden din blir næret, hydrert og glødende. Velg mellom flere dufter og farger.