Unwash – En revolusjon innen hårpleie

Det er mange synspunkter på hvor mange ganger man bør vaske året i løpet av en uke. Noen mener at de må vaske det hver dag for å unngå fett hår, mens andre mener det holder i massevis med kun to vask i uka. Dette er selvfølgelig helt individuelt, men fakta er at jo mer du vasker håret, jo mer skadet blir det. Har du kanskje farget hår så vil også fargen forsvinne fortere jo mer du vasker. Vi på essens har nå endelig funnet løsningen på dette evige spørsmålet!

Unwash er revolusjonerende i den forstand at du kan vaske håret ditt utallige ganger i uka uten at håret tar skade av det. De introduserer Co-washing systemet, som betyr at du vasker med balsam, slik beholder du en sunn hodebunn og hår i balanse. Produktene vil ikke strippe håret for dets naturlige oljer og resultatet er rett og slett mykt og glansfullt hår! Enda bedre er det jo at med disse produktene vil du ikke trenger en sjampo og en balsam. Her får du et alt-i-ett produkt som lukter utrolig godt og som en prikk over i’en gir deg rent hår lenger enn om du hadde vasket det på normal måte.

Produktene passer også perfekt for deg som har en sensitiv hodebunn og ofte reagerer på sulfater eller parfyme.

I starten ble jeg litt skeptisk da man er vant til at noe som skal rense håret også skal skumme i dusjen. Disse produktene gjør ikke det for å unngå unødvendig friksjon og såperester i håret, men til gjengjeld blir det en spa-opplevelse med friske dufter og mykgjørende elementer.

 

 

 

 

 

Dette er virkelig produkter verdt å prøve ut! I denne serien finner du:

 

  • Bio-Cleansing Conditioner – Denne unike ikke-skummende formelen tiltrekker og fjerner daglig smuss og overflateoppbygging uten å strippe håret for naturlige oljer, slik at håret er fri for frizz og full av liv. Perfekt til behandlet hår.
  • Anti-Residue Cleanse – En tilbakestilling for hår som kan føles tungt og flatt. Brukes en til to ganger i uken for en skikkelig dyprens av hår og hodebunn.
  • Hydrating Masque – Denne ultrahydrerende og nærende formelen gjenoppretter naturlige oljer og ekstrakter og fyller håret med vitalitet fra innsiden ut. Håret føles mykere, glattere og sunnere med mer fylde, skjønnhet og glans.Brukes gjerne etter Anti-Residue Cleanse.
  • Dry Cleanser – Den lette formelen etterlater ingen rester og absorberer overflødig olje for dagen derpå perfeksjon! Overlegen tørrsjampo som nærer og gjør håret glansfult.

 

 

Hilsen,
Linn Iren
Makeupartist på essens dagspa i Tromsø

 

Leave a Comment