Få huden i optimal form

Vinteren har vært lang og tært på oss alle, men med ett enkelt grep kan du hjelpe huden å bli glødende og sunn, fri for urenheter og minimere linjer og porer!

Enten du har vært vant til å gå regelmessig til profesjonell kjemisk peeling eller ikke, en kjemisk peeling er fantastisk fordi det gjør så mange ting for huden din. Frem til nå har dette vært noe man bør gjøre i klinikk med profesjonelle terapeuter da en kjemisk peeling ved feil bruk kan ha noen negative og alvorlige konsekvenser. Men får man det utført riktig er det den aller beste beste behandlingen for:

Uansett hudtype, alle kan bruke Micro Peel at-home-kit fra PCA skin. Det er virkelig bra for hudproblematikk som akne, aldring, misfaving, glød eller bare som en forebyggende anti-aging behandling.

EN av hovedfordelene til en dette kittet er at det faktisk styrker og glatter hudens tekstur. På grunn av alle antioksidantene hjelper det å redusere tegn på aldring OG det forebygger nye linjer og rynker.

Ikke bare lysner det huden med øyeblikkelig effekt, det minimerer også pigmenteringer.

PCA skin er en av de ledende merkene innen kjemisk peeling i verden, de laget dette kittet under Lockdown da mange kunder følte behov for kraftigere behandlinger enn bare peeling og masker når de ikke lenger kunne gå i klinikk å få profesjonelle behandlinger. Som med alt PCA skin produserer har de satt sammen dette kittet slik at du som kunde ikke tar noen risiko. Dette kittet er potent, men også selvnøytraliserende slik at det ikke kan oppstå noen negative bivirkninger. I kittet får du alt du trenger til 2-3 behandlinger samt produkter du skal bruke etterpå.

Gi huden en restart - gå våren og sommeren i møte med strålende sunn hud!